2777
2789
اینم هفت سین ساده کوچولو من

خوشگله 💖💖

🇮🇷❤️🇵🇸 تو رفتی وطن خونه ی غم نشه 🇮🇷 سر ما جلو هیچ کس خم نشه🇮🇷                                            خداحافظ ای شیری که با رفتنت کفتارها شادی کردند💔                                                          روزای خوبی که آرزوشو داشتم رسید خدایا شکرت😍✌️💪«إِنَّ الَّذِينَ يُحِبُّونَ أَنْ تَشِيعَ الْفَاحِشَةُ فِي الَّذِينَ آمَنُوا لَهُمْ عَذَابٌ أَلِيمٌ فِي الدُّنْيَا وَالْآخِرَةِ ...» همانا براى کسانى که دوست دارند زشتى‌ها در میان اهل‌ ایمان شایع گردد، در دنیا و آخرت عذاب دردناکى است. مراقب زبانت باش تا از نفرین دیگران نهراسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا عزیزم

من همون روز تحویل سال میچینم

🇮🇷❤️🇵🇸 تو رفتی وطن خونه ی غم نشه 🇮🇷 سر ما جلو هیچ کس خم نشه🇮🇷                                            خداحافظ ای شیری که با رفتنت کفتارها شادی کردند💔                                                          روزای خوبی که آرزوشو داشتم رسید خدایا شکرت😍✌️💪«إِنَّ الَّذِينَ يُحِبُّونَ أَنْ تَشِيعَ الْفَاحِشَةُ فِي الَّذِينَ آمَنُوا لَهُمْ عَذَابٌ أَلِيمٌ فِي الدُّنْيَا وَالْآخِرَةِ ...» همانا براى کسانى که دوست دارند زشتى‌ها در میان اهل‌ ایمان شایع گردد، در دنیا و آخرت عذاب دردناکى است. مراقب زبانت باش تا از نفرین دیگران نهراسی

چ خوشگلللل

واس پارسالمه امسال هنوز نچیدم حوصله ندارم اصن 😂😅

هفت سین ت هم خیلی قشنگیه عزیزم😍❤️

هیچ وقت بیخیال چیزی که واقعا میخوای نشو،صبر کردن سخته؛ولی حسرت خوردنش سخت تره :)🙂✨
مبارک باشه.ب شادی و دلخوشی.شیشه سرکه ها چقد قشنگه.کجا گرفتی؟چند؟

عزیزم اینارو همسرم پارسال واسم گرفته بود همشون تو یه سبد کوچیک بودن همشون از سبد کندم جدا جدا گذاشتمشون همشون فک کنم 180گرفته بود

پروفایل عکس خودمه خواهشن کپی نکنید ❤️
واس پارسالمه امسال هنوز نچیدم حوصله ندارم اصن 😂😅 هفت سین ت هم خیلی قشنگیه عزیزم😍❤️

پاشو بچین منم حوصله نداشتم ولی بخاطر همسرم چیدم

پروفایل عکس خودمه خواهشن کپی نکنید ❤️