2777
2789
عنوان

دیوار

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 22 پست

واااااا بگو مگه اندازه نداشتی ؟ بعدشم پیام بده بگو تا ۲۴ ساعت دیگه آوردید که هیچ اگر نه پس نمیگیرم 

اصلا دیوار مسخره شده منم چیزی برای فروش گذاشتم میان میگن کمتر میشه میگم شما بیایید خواستید به تخفیف هم میدم بعد دیگه پیداشون نمیشه 

یا میگن تمیز وسالمه میگم بله باز دیگه لال میشن 

انگار مریضن فقط میخان سوال کنن

من که تو دیوار فقط تونستم مبلهامو بفروشم 

اما بقیه چیزها رو نتونستم 

خدایا شکرت

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

جواب حرفت نباشه غلط کرده

احتمالش هست دروغ گفته اصلا قصد خرید نداشته میخاسته یا عید رو با اون بگذرونه تا مهموناش بیان برن 

یا اینکه رفته خونه از مدلش ورنگش پشیمون شده بهونه کرده اندازه نیست 

پیام بده بگو تا ۲۴ ساعت وقت دارید بیارید وگرنه مرجوع نمیکنم

خدایا شکرت
خب چرا جواب گوشیشو نمیده 

به قول دوستمون عید که گذشت میاد میگه نمیخوام

حس میکنم خریدارها تو دیوار فقط دنبال چاپیدن هستن

یبار یه کیف نو و خیلی شیک گذاشتم ۵۰۰ خریده بودم ۲۰۰ خواستم بفروشم. طرف اومد گفت تو از قیافت معلومه پولداری و چقد مرتب لباس پوشیدی و ... کلی آه و ناله که من ندارم و بی پولم و ...۵۰ تومن اسکناس چروک گذاشت تو دستم و پرید تو ماشین و رفت. حتی فرصت نداد بگم نه🙄🙄

هنوز حلالش نکردم😏

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"