بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
قهرمان ها هرگز نمیمیرن..اونا تو قلب ما زندگی میکنن و مارو شجاع میکنن.. این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....
تو حال زندگی کنید وقتی نمیشه عقب رفت چرا الکی هی دوست دارید برید به گذشته
میدونم تو کل روز سرحالم با بچه هام زبان تمرین میکنیم براشوو کلی وقت میزارم کلا روزا تو حال هستم نمیدونم این شب لامصب چی داره که انقد فکروخیال میاد سراغ ادم
فردا با همسرم میخوام برم بیرون ذوق دارم 🥺🥺با اینکه هرروز میریم بیرون و سه سال باهم دوست بودیم و یکساله ازدواج کردیم بازم مثل روزای اول آشنایی وقتی میخوام باهاش برم بیرون ذوق دارم 🥺🥺
من از زندگی الانم راضیم و احساس خوشبختی میکنم ولی اگر برگردم قطعا خیلی جاها بیشتر کار میکنم و بهتر میسازم. خیلی جاها کم کاری کردم و اونیکه باید، نبودم
بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.
گاهی باید شکرگزار بود برا همین ذوق کردنا و نخابیدناش
بحث ذوق نیس بحس وسواس فکریه هر شب باید یچی پیدا کنم باهاش مته بسازم و مغزم تا صبح سوراخ کنم..جالبه صبح کلا از سرم میفته افکارم
قهرمان ها هرگز نمیمیرن..اونا تو قلب ما زندگی میکنن و مارو شجاع میکنن.. این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....
اخ این دورهمیا چقد خوبه البته من کلا با فامیل حال نمیکنم
من دوسشون دارم خانواده مادریمو نداشتمم مجبورم داشته باشم چون از زندگی نکبتیم چند روز دورمیشم
((...شمایی که میای میگی آقایون از خانوما باهوشترن چون بیشتر دانشنمدا و رتبه برترا مردن .پس طبق این حرف سفید پوستاهم از سیاه پوستا باهوش ترن چون بیشتر دانشمندا و نخبه ها سفید پوستن🐱..اگه نکته رو نگرفتی تسلیت میگم بهره هوشی شما خیلی پایینه✋😿