2777
2789
عنوان

دلم خونه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 17 پست
ذکر یا کاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسینو بخون عزیزم انشالله چیزی نیست 

ممنونم خوندم مرسی ازت عزیزم اجرت با امام حسین باشه😔❤پدرم یک عمر نوکری کرده برای امام حسین ایشالا آقا دستشو بگیره پدرم سلامتیشو ب دست بیاره

🥺عزيزم انشالا مشكلي نيست و صحيح سالم برميگرده پيشتون..بلا و بيماري ازشون به دور باشه خداروشكر به م ...

ایشالا عزیزم خداکنه جواب ازمایش خوب باشه میترسم ی وقت مشکلی برای انزیماش پیش بیاد زبونم لال زبونم لال در خطر سکته قرار بگیره نگهش دارن😔😔😔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ممنونم خوندم مرسی ازت عزیزم اجرت با امام حسین باشه😔❤پدرم یک عمر نوکری کرده برای امام حسین ایشالا آق ...

انشالله آقا امام حسین کمک حالشونه و سلامت میاد خونش نگران نباش گلم

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی