2777
2789
عنوان

امپول دگزا

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 29 پست
بخدا انقد قرص میخورم دگ چشمم میترسه همینجوریشم هزار تا مرض دارم 

نه نترس عزیزم این استرسی که داری بیشتر برات ضرر داره تا دگزا 

استفاده کن ان شالله زودی خوب میشی

نه نترس عزیزم این استرسی که داری بیشتر برات ضرر داره تا دگزا  استفاده کن ان شالله زودی خوب میش ...

مرسی گلم انشالله

سکوت من فریادیست که هر شنونده ای قادر به درک آن نیست !

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کلا کرونا همینجوره خیلی مایعات بخور من یادمه یه فلاسک اب جوش کنارمون بود ثانیه به ثانیه اب میخوردیم یعنی دست به دست اب جوش بخور با عسل اب میوه بگیر بخور قرص جوشان بخور 

بعد تب 40درجه خیلی بتلا هست حتما اگه دوباره اینقدر رفت بالا دگزا بزن حتما حتما 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
من چند روز پیش زدم  همیشه سرما میخورم دکترم مینویسه واسم

تو رو من چقد یادمه با پسرعموت چ‌کردددییی😍😁😁

دخترکی شاد در من میزیست🥹...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید🦋...خیال پرواز داشت😍... و آرزوی رهایی...پر از غصه شد🥲...از رویاهایش دست کشید🙂...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد💔...پولک بالهایش ریخت... پرپر شد...

کلا کرونا همینجوره خیلی مایعات بخور من یادمه یه فلاسک اب جوش کنارمون بود ثانیه به ثانیه اب میخوردیم ...

ایندفه من اب خیلی کم خوردم چون گلوم بدجوری زخم شده اب ک میخورم اصن بدتر میشه انگار یکی سوزن فرو میکنه توش😓

سکوت من فریادیست که هر شنونده ای قادر به درک آن نیست !
تو رو من چقد یادمه با پسرعموت چ‌کردددییی😍😁😁

من تو رو یادم نیست اصل پلیز   

هیچی هعییی یادم انداختی باز 

دوشنبه میبینمش   

اوخ اوخ قلبم قلبم الله الله 

کاربر barبی هستم . متاسفانه بی دلیل تعلیق شدم خیلی از کاربرا میشناسنم .دوباره پرقدرت برگشتم     
من تو رو یادم نیست اصل پلیز     هیچی هعییی یادم انداختی باز  دوشنبه میبینمش   ...

من خاموش میخوندمت کاربرا یسریا چرت و پرت میگفتن بهت و انگ سرکاری بودن میزدن ولی من واقعا از صمیم قلبم باور میکردم تاپیکاتو الان دوسش داری پسرعموتو؟

دخترکی شاد در من میزیست🥹...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید🦋...خیال پرواز داشت😍... و آرزوی رهایی...پر از غصه شد🥲...از رویاهایش دست کشید🙂...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد💔...پولک بالهایش ریخت... پرپر شد...

ایندفه من اب خیلی کم خوردم چون گلوم بدجوری زخم شده اب ک میخورم اصن بدتر میشه انگار یکی سوزن فرو میکن ...

حتما اب خنک میخوری کلا اب جوش ارامش بخش اب جوش بخور با اب لیمو بریز روش و عسل این با مایعات دفع میشه 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
من خاموش میخوندمت کاربرا یسریا چرت و پرت میگفتن بهت و انگ سرکاری بودن میزدن ولی من واقعا از صمیم قلب ...

اهان 

هیچکی باور نمیکرد 

قربونت برم 

میدونی من 5ساله دوسش دارم اما خب نمیخواستم باور کنم و همش میگفتم نه یه حس الکیه و کراشه 

اما خب دوساله که فهمیدم واقعا دیوونشم 

کاربر barبی هستم . متاسفانه بی دلیل تعلیق شدم خیلی از کاربرا میشناسنم .دوباره پرقدرت برگشتم     
اهان  هیچکی باور نمیکرد  قربونت برم  میدونی من 5ساله دوسش دارم اما خب نمیخواستم با ...

عزیزززدلم ان شاءالله بهم بررسییین🥺🥺😍😍