2777
2789
عنوان

بهم گفت عقل داشتی خوب بود هه

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 33 پست

خودم دهنم چفت و بست ندارهههههه اصلااااا تو بگو یه درصد امید باشه بهش 😂

عمم گفت چرا عکس سرلخت میذاری پست اینستا و بعضی وقتا تا ساعت ۹ شب با رفیقات میری بیرون 

گفتم عزیزممممممم سوختی؟بابامو صدا زدم گفتم بابا (اسمش+جان)یه تشت آب بیار عمه جان یکم داغ کرده

واااای یعنی کللللللل وجودش داشت می‌سوخت قرمز شده بود عفریته 

چون هم مادربزرگم هم عمه هام زندگی مامانمو تا همین امروز نابود کردن می‌خوام سر به تنشون نباشه حسودای کثیف نجس

اسمم مِیساس😎 لک و لرم😎۱۸ سالمه بچه هم خودتونید😒😂،دلبرررر بی تو هرگز وا تو هم خوهرون شلیطت نمیلن😐،خدایااا نه پیل دی وم نه هه شانسی حداقل بوسی بی وم سیقه سرت بام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه مامانبزرگ دارم امان از زبونش

وااااااای نگووو

من ازش متنفرم 

از همون کوچیکی متوجه شدم می‌خواد هم زندگی منو نابود کنه هم پدر مادرمو اینه که هر رووووز بحث دارن منم مثل مرده متحرک شدم 

اسمم مِیساس😎 لک و لرم😎۱۸ سالمه بچه هم خودتونید😒😂،دلبرررر بی تو هرگز وا تو هم خوهرون شلیطت نمیلن😐،خدایااا نه پیل دی وم نه هه شانسی حداقل بوسی بی وم سیقه سرت بام
وااااااای نگووو من ازش متنفرم  از همون کوچیکی متوجه شدم می‌خواد هم زندگی منو نابود کنه هم پدر ...

☹☹☹

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

واااای این حس خیلی بدتره جواب داشته باشی ولی نگی اما من اون لحظه هیچی به ذهنم نمیاد چند روز بعدش میگ ...

اون حس که همیشهه هست

تو حموم فوران میکنه

😂

@_پناهک_                                                               آب و نون چیه!؟ قد هوا لنگتم:)       
اون حس که همیشهه هست تو حموم فوران میکنه 😂

واااای دقیقا🤣

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

این ک اصلا قشنگ نیس بی ادبیه عزیزمم

می‌دونم 

تو میدونی چکار کردن عمه هام؟

که تا این حد بی احترامی میکنم بهشون 

مامان بابامو با کاراشون تا پای دادگاه طلاق کشوندن 

منی که سنی نداشتم ولی اون زمان به خاطر فشار روحیم یه خاطر کاراشون خودکشی کردم 

مامانمو نابود کردن نالایقا

مگه من سنی دارم که به خاطر اون موقع هنوز دارم جواب پس میدم و بعضی شبا از شدت حمله عصبی میرم بیمارستان و زیر سرم 

روزی یه مشت قرص خوردن بس نیست😅

می‌خوام نباشن اصلااااا خیلی وقته از زندگیم حذفشون کردن

مگ اون موقع حرصت نمیگیره؟!!

میریزم تو خودم

اصن اخلاق گندیه

آدم باید خودشو خالی کنه

@_پناهک_                                                               آب و نون چیه!؟ قد هوا لنگتم:)       
یه جاری دارم کافیه یه چیز کوچیکی بهش بگی در حد جنگ جواب میده همه یه جورایی ازش حساب می‌برن منم دوس د ...

دراون حد ک خوب نیست ب لونا میگن بیشرم و رسواا ما هم داریم تو فامیلمون