2777
2789
عنوان

کسی شیر شتر مصرف نکرده راهنماییم کنه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 50214 بازدید | 28 پست
طرز تشخیص شیر شتر از شیر های دیگر 1- شیر تازه طمعی کمی شور ولی بسیار گوارا 2- کمی مایه ماست به شیر شتر اضافه نمایید و بگذارید 2 ساعت بماند اگر شیر اصلی باشد شیر نمیبنده و به اصطلاح ماست نمیشود 3- شیر شتر طبعی گرم ودارای فوائد بسیار زیاد است 4- شیر شتر 12 روز ماندگاری دارد سرد ان به تلخی میزند برای بهتر شدن مزه بهتر است با حرارت ملایم کمی گرم کنیم 5 نکته قابل ذکر هیچ وقت نگذاریم به نقطه جوش برسد که باعث از بین رفتن شیر است

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوستان جدید وقدیمی در مورد شیر شتر یافته جدید اینه که خیلی به اوتیسم کمک میکنه دیابتیها فشار خون و اسم یه چیز جالب بهتون بگم هرکی خواست پیام بده شیر اصلی شتر بشرط کیفیت و تست و قیمت مناسب ارسال هم دارم بنده مشهد هستم هرگونه سوال ومشاوره با شماره 09037996776 در ضمن انواع عرقیجات اصل و ضد درصد خالص موجوده کافیه یکبار امتحان کنین اگه داروهای بی کیفیت رو امتحان کردین پیشنهاد میکنم یبار امتحان کنین بنده مغازه عطاری ندارم ولی امکان ارسال کلی جزئی دارم ناب ترین و خاص ترین در ضمن بعلت زیاد بودن سفارشات اگر پاسخگو نبودم پیام بگزارید

سلام شیر شتر اگر تازه باشه شور و ترش نیست. اگر بمونه یه کم شور میشه. در ضمن شیر شتر را اگر بجوشونید خراب میشه اصلا نباید جوشونده بشه. بسیار کم چرب و پرخاصیته و ویتامینهاش از شیر گاو و گوسفند ده برابر بیشتره

سلام  خانی هستم 

هر گونه سوال در زمینه شیر شتر 

فروش تضمینی شیر شتر 

دوکوهانه و تک کوهانه 

مشهد قابل ارسال  به اقصی و نقاط ایران 

مشاوره رایگان طب سنتی و ارسال  نسخه های شفا بخش اساتید مجرب مشهد در زمینه طب اسلامی 

شير شتر با دوغ شتر فرق داره.. شير شتر رو نميشه جوشاند يا گرم كرد.. شير شتر را بايد همان لحظه دوشيدن خورد.. پيشنهاد نميشه شير شتر را بعد از چند ساعت مصرف بشه... براى همين شير شتر را بلفاصله به دوغ تبديل ميكنن... دوغ شتر كه از شير و در واقع از ماست شار درست ميشه مفيده و تا هفته ميشه نگه داشت... شير و دوغ شتر با بقيه شير ها متفاوته و بسيار مفيده و كاربرد دارويى داره.. براى تقويت قلب، و داروى مشكلات تنفسى و درمان ديابت بسيار موثره

شير شتر را بايد لحظه دوشيدن خورد

دامپزشکی نهبندان گفت: از ابتدای امسال 15 نفر شتر مبتلا به بیماری بروسلوز در شهرستان نهبندان شناسایی و از چرخه مصرف انسانی حذف شدند.

‌به گزارش ایسنا، محمد راه انجام ، اظهار کرد: بروسلوز یکی از مهمترین و شایع‌ترین بیماری‌های مشترک بین انسان و دام است که طیف وسیعی از پستانداران شامل‌ انسان، گاو، گوسفند، شتر، بز، خوک، جوندگان و پستانداران دریایی را مبتلا می‌کند و میزان شیوع تب مالت در انسان به طور مستقیم به شیوع بروسلوز در دام‌ها بستگی دارد.

وی افزود: با توجه به ضرورت ردیابی سریع بیماری‌های مشترک بین انسان و دام، نظیر بیماری بروسلوز(تب مالت) در دامداری‌های شهرستان و با هدف انتشار نیافتن این بیماری در جمعیت انسانی و کاستن از ضایعات آن، طرح پایش و رصد بیماری‌های مشترک و حذف دام‌های مبتلا در دامداری‌های شهرستان نهبندان از ابتدای امسال اجرا شد.

رئیس شبکه دامپزشکی نهبندان تصریح کرد: از ابتدای امسال 1670 نفر شتر در 34 واحد شترداری، مورد خونگیری و آزمایش بروسلوز قرار گرفتند که تعداد 15 نفر شتر بعنوان راکتور مثبت بروسلوز شناسایی و از چرخه مصرف انسانی حذف شدند.

جوشاندن شیر موجب نمایان شدن نشانه‌های فساد نهفته در شیر می‌شود

راه انجام با اشاره به اینکه باکتری بروسلا در انواع مختلف شیر، خامه و پنیر تازه برای دوره‌های زمانی متغیر زنده باقی می‌ماند، افزود: متاسفانه توزیع کنندگان شیر شتر به مردم توصیه می‌کنند شیر را نجوشانید که خاصیت شیر از بین می‌رود در حالیکه جوشاندن شیر موجب نمایان شدن نشانه‌های فساد نهفته در شیر می‌شود.

وی با بیان اینکه گرم کردن شیر شتر در خواص آن تاثیر منفی ندارد، ادامه داد: حتی اگر شیر خام دچار فساد نشده باشد به دلیل عدم پاستوریزه بودن با ریسک فاکتور بسیار بالا حاوی عوامل انتقال تب مالت به مصرف کننده است.

رئیس شبکه دامپزشکی نهبندان با تاکید بر اینکه مصرف غیر اصولی و غیر بهداشتی محصولات و فرآورده‌های دامی می‌تواند سلامت مصرف کننده را به صورت جدی مورد تهدید قرار دهد، یادآورشد: تاکید ما استفاده از محصولات پاستوریزه و استریلیزه است و اگر مردم به هر دلیل تمایل به استفاده از سیستم سنتی دارند باید حتما قبل از مصرف شیر را بجوشانند و در صورتیکه شیر دچار بریدگی شد اطمینان حاصل کنند که این محصول خراب شده است.

سلام  خانی هستم  هر گونه سوال در زمینه شیر شتر  فروش تضمینی شیر شتر  دوکوهانه ...

پیرو اطلاعیه قبلی هرگونه سوال در زمینه مصرف شیر شتر 

نحوه# جوشاندن شیر شتر

یا استفاده از شیر شتر#  

را با شماره9157772356 آقای مهندس صنعتی درمیان بگزارید 

تا اطلاع ثانوی فروش شیر شتر نداریم 

این شماره جهت راهنمایی شما عزیزان در سایت گزاشته شده است 

با سلام 

خدمت تمامی مادران و پدران سرزمین مقدس ایران بنده خانی مشاوره طب سنتی در مشهد  هستم در زمینه مختلف ارسال انواع عریقات به تمام ایران را دارم کافیست یکبار شرح بیماری خود را برای ما ارسال کنید تا معجون مورد نظر که شامل سیب سبز سلامت کدو پروانه بهره برداری میباشد برای شما ارسال گردد 

هزینه هر معجون 25هزارتومان میباشد در ضمن

پیرو اطلاعیه قبلی هرگونه سوال در زمینه مصرف شیر شتر 

#نحوه‍ جوشاندن شیر شتر

یا استفاده از #شیر شتر‍  

را با شماره9157772356 آقای مهندس صنعتی درمیان بگزارید 

تا اطلاع ثانوی فروش شیر شتر نداریم 

این شماره جهت راهنمایی شما عزیزان در سایت گزاشته شده است

سلام من همسرم مزرعه پرورش شتر داره توی مشهد و شیر شتر هم میفروشیم میخواستم اطلاعاتی به دوستان بدم هدفم فقط کمک به دوستانی است که با شیر شتر آشنایی ندارنه

شیر شتر اگه با تغذیه خوب نگهداری بشه نباید مزه شوری و تلخی داشته باشه و اینکه شیر شتر تازه نباید بره بره بشه . برای اینکه خاصیت شیر شتر حفظ بشه اون رو به طور غیر مستقیم حرارت بدین یعنی توی ظرف بریزین و روی سر کتری تا دمای ۷۰ درجه بزارین چند دقیقه بمونه تا پاستوریزه و استریلیزه بشه اینطوری خاطر جم هم هستید 

این شماره منه اگه شیر شتر خواستید در خدمتم برای بچه های  اوتیسم هم تخفیف داریم ۰۹۰۳۷۳۷۹۰۰۲ فقط بگین از نی نی سایت معرفی شدین برای مطمئن شدن میتونید از دامداری هم دیدن کنید

سلام دوستان من طب سنتی دارم مشهد هر کس شیر شتر یا اطلاعاتی در مورد شیر شتر میخواد زنگ بزنه بهش بگم ...

من به این شماره زنگ زدم قیمت بگیرم اونطرف خط مسخره کردن و خندیدن...... سرکاری هستش