2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 22 پست
هیج وقت برام هیچ کار نکرد همسشه میگه تو هیچکاره منی. میخاد زندگیرو اونجور ک خانوادش میخان بچرخونه. ه ...

پس مطابق خانواده اش زندگی رو میچرخونه.فقط جدا شو چون این آدم شوهر نیست.شوهر سابق منم همچین ویژگی هایی داشت

دانشجو
عزیزم بچه داری؟  اینکه میگی مطابق میل خانوادش تصمیم گیری میکنه و شما رو حساب نمیکنه همسر منم 4 ...

کم اوردم دیگه نمیکشم بخدا دلم ب حال دخترم میسوزه . این وسط فقط بین دعواها ما کتک میخوره 

برای کسانی که دوستشان داریم نوری باشیم🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط امضات.چقدرم عالی منم از بند اسارت رها شدم .الهی شکر

امضاش خوده خوده منه. نوع پوشش بهم تحمیل شد.  عقد بهم تحمیل شد. حنا بندون بهم تحمیل شد. عروسی بهم تحمیل شد.  قول داد با درس خوندم مخالفت نکنه همین ک اومدیم زیر ی سقف گفت نمیشه. . من تنها میزاشت میرفت ماموریت  فکر نمیکرد تنهایی منو داغون میکنه. زایمان کردم بعد ی ماه  بدون شیرینی و هدیه  و ی دسته گل  اومد سر ی شربت کولیک گفت تو بچه داری بلد نیستی بده بچمو ببرم. تو اوایل کرونا ک همه وحشت داشتن از کرونادخترم ب دنیا اومد مادرم بیچاره هزار تا مرص ب جونشه با جون و دل پا ب پام وایساد هر کی تو بیماریتان مامانمو میدید میگفت تو با ای حالت ایتجا چ میکنی مادرشوهرم نیومد. بعد ک گله شو کردم گف دوس نداتشم بیام.و.....

برای کسانی که دوستشان داریم نوری باشیم🌱
امضاش خوده خوده منه. نوع پوشش بهم تحمیل شد.  عقد بهم تحمیل شد. حنا بندون بهم تحمیل شد. عروسی به ...

وای تو چقدر شبیه منی.منم زندگیم دقیقا عین مال تو بوده.چند سالته.من بیست و دوسالمه .و دوتا دختر دارم

دانشجو

[QUOTE=280305567]۳۰. ی دختر دارم[/QUOTE خدا برات حفظش کنه.ی همچین مردهایی رو باید انداخت تو چاه فاضلاب.کجا اینا اهل زندگی هستن.فقط بچه ننه لوس.مغرور .وازخود راضی.زن باشه کلفت و.دستشویی مردک خر .بعد خانواده هاشون رو آنقدر میپرستن.خب لعنتی ها زن نگیرن‌.اعصابم خراب بود.خراب تر شد.

دانشجو