2777
2789
عنوان

دورهمی 💕

| مشاهده متن کامل بحث + 1353 بازدید | 257 پست
😍سلام آزگل جان خوش اومدی عزیزم 💕 والا من ک خودم بعد زدن تاپیک رفتم خرید عید همه چی خریدم جز شلوار ...

مبارررکت باشه مهدیس جون 🌹

منم رفته بودم آرایشگاه موهام رو قهوه ای  تیره کردم 

مرحبا کزلار ایی صاباحلار 🌹 ( سلام دخترا صبح بخیر )

دخترا میگم چالش این هفتمون چون چند روزی به عید نمونده و نباید کینه و کدورتی توی دلمون داشته باشیم

اختصاص بدیم به قسمت لیست شماره تلفن های گوشیمون ❤

دونه دونه شماره ها رو چک کنیم اگه خواستیم بهشون زنگ بزنیم اگرم نه می تونیم باهاش تله پاتی کنیم  و هر چی توی دلمون هست از طریق تله پاتی براش بفرستیم اینجوری کلی خودمون به آرامش می رسیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جمله تسبیح هفته پیشمون ( من برای آرامش درونی خودم تلاش می کنم ) بود که آزگل جون زحمتش رو کشیده بود 😙

مهدیس جون میشه لطفا عبارت این هفتمون رو شما بگی گلم ؟؟؟

دوستان لازم به این نیست که برای تکرار عبارت حتما یه جا بشینین و با تسبیح انجامش بدین 

همینجوری موقع کارهای روزمرگی هم با خودتون زمزمه کنین نتیجه شگفت انگیزش رو آخر هفته حس می کنین 😍

سلام ببخشید من خواننده خاموش تاپیکتون هستم 😊 خیلی تاپیک و اعضای ماهی دارین ❤❤میشه منو هم توی جمع خو ...

عزیزدلمممممم 😍😍😍♥️♥️♥️🫂

کاش میان این همه هیاهو صدایی بیاید : الا يا أهل العالم أنا مهدی 💚✨ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

خوبم عزیزم واای ساحل من از اینکه بعد هر تفریح یا سفر بخوام وسایل مرتب کنم بیزارم...واقعا همیشه یکی ...

منم بیزارم آزگل جون شوهرم وسایلش رو خودش مرتب می‌کنه اما وسیله های خورد و خوراک یا واسه خودمو مجبورم  مرتب کنم 🥺واقعا همینه قدر اون کسی که میاد کمکت رو بدون 😂♥️

کاش میان این همه هیاهو صدایی بیاید : الا يا أهل العالم أنا مهدی 💚✨ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

😍سلام آزگل جان خوش اومدی عزیزم 💕 والا من ک خودم بعد زدن تاپیک رفتم خرید عید همه چی خریدم جز شلوار ...

به به مبارک باشه عشقمممم به دل خوش 😍😍😍😍💋💋💋

ای جانم خسته نباشی 

عشق منی یو 👈🏻♥️

🤦🏼‍♀️ من اون طور موقع ها دوست دارم دوش بگیرم برم ی چرت بخوابم پاشم ببینم همه چی تمیز اع 😂😂😂😂

وای گفتی مهدیس من کارامو کردم دوش گرفتم خیلی جوابه واقعا واسه رفع خستگی 😂💋

سلام ساحل جان خوبی عزیزم 💚🌈 امیدوارم خونه پدر بزرگ همسرت  بهت خوش گذشته باشه

ممنونم پانته آ جون بله گلم 😍♥️ خداروشکر.. ممنونم عشقم 

آزگل منم فقط قسمت باز کردن کیفی که مربوط به سوغاتی و خریدها هست رو دوست دارم 😊

😂😂😂😂😍😍😍ای جان ..آره واقعااا 

مرحبا کزلار ایی صاباحلار 🌹 ( سلام دخترا صبح بخیر ) دخترا میگم چالش این هفتمون چون چند روزی به ع ...

سلاااام به سارای مهربونم ♥️ به به حسابی موافقم من چند روز پیش با یکی از دوستام آشتی کردم 😂الان میرم مرور میکنم 😉

منم ریحانم ❤️😬

سلام ریحانه جون خوش اومدی خوشحالیم که اینجایی ❤️ 

سلام به همگی دوستان عزیزم 😍❤️ صبحتون بخیر من امسال تقریبا از یکی دو ماه پیش مادرشوهر و پدر شوهرم گفتن که مانتو و لباس نخر ما واست میگیریم آخه خواهر شوهرم حکم تازه عروس رو داره بعد پدر شوهرم گفت تو خیلی باهاش بیرون میری واسه خرید های عروسیش اینه که میخرم به جبران اون لحظه ها 😂الان من منتظرم عید واسم بیارن 😍 هیچی نخریدم جز دوتا لاک و وسایل هفت سین پولمو نگهداشتم مسافرت که میرم اونجا خرید کنم 😉💕