2777
2789
عنوان

مراسم عروسی گرفتن واجبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1123 بازدید | 32 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ی مراسم داشتن برای خاطره و عکس واینا اره خوبه که تودلت نمونه امااینک چقدر دعوتی بگیری دست خودت واجب نیس شلوغ بگیری حتما اون بستگی ب نظر و شرایط خودت داره بنظرمن میخای هزینت کم شه الان ک گرونیه ...بگیر که تودلت نمونه ولی دعوتیات کم کن نزدیکترا و دوستات دعوت کن خودتم لباس بپوش فیلم وعکس داشته باشی اگ نمیخای خیلی تغییرکنی با ارایش میتونی بری ی ارایشگاه خوب بگی محفلی وی ای پی ام ارایشت قشنگ و ملیح و هزینتم کمتر اگ میخای بیشتر کارشه رو ارایشت پکیج عروس بردار

نگیرررر ول کن بابا اگه عقدت جشن گرفتی عروسی نمیخواد

خودت بیشتر به اون پول نیاز داری الان تو این وضع 

منم نامزد هستم میخواییم فقط یه عقد مفصل بگیریم عروسی کنسل 

خودمم پیشنهادش دادم

نصف اون پولو میدم میرم یه مسااافرت خودم وعشقم عشق وحالش میکنیم

نه خرج کنیم بقیه بیان بخورن برن بعدم پشت سرم صفحه بذارن

تازه عروس دوماد هیییچی از جشن نمیفهمن اونقد درگیر این کاران 

بقیه هستن که میان میزنن میرقصن ومیخورن وخوش میگذره میرن

پولش بذار رو پول پیش خونت یه خونه بهتر بگیر خونه داری بذار رو ماشینت ماشین بهتر بگیر خرج مسافرتت کن

خب آدم دلش میخاد لباس عروس بپوشه جشن بگیره برقصه شاد باشه اطرافیانش شاد باشن مگه آدم چند بار میخاد عروسی بگیره حالا هم لازم نیست تجملاتی باشه 

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     

عزیز دلم بزار باهات رک باشم

تو نگیری یکی دیگه به گردنش پول خرج می‌کنه

چه دختر هوایی دیدم که سعی کردن این کارو بکنن و کم خرج باشن ولی بعدش همون پول رو دو دستی شوهرشون تقدیم مامانش یا .... کرده

به نظرم یه روزی پشیمون میشی به مردا اعتماد نکن چون همه بچه ننه ان و میبرن برا ننشون خرج میکنن اونوقت تو میمونی و یه دل پر حسرت

از ما گفتن بود

من با خرج عروسیمون و طلا و وام ازدواج و پس اندازمون و پول پیش خونمون که قرار بود بریم مستاجری 

همچی جمع کردم خونه خریدم

بابام برام یه عروسی نقلی کوچیک گرفت 

که خیلیا دعوت نبودن کلا ۱۰۰ نفر بودیم

خیلی دوستامو دعوت نکردم

ولی الان ذره ای پشیمون نیستم این اجاره های بالارو میبینم میگم خداروشکر با همه ی بچگیم عاقل بودم

اگه قراره با پول عروسیت یه حرکت مثبت بکنی برا خودت خیلی فکر خوبیه

فقط لباس بپوش یه مهمونی بگیر فیلم عروسی و عکس عروسی داشته باش

شلوغش نکن

من که نمیتونستم ازش چشم پوشی کنم به هیچچچچ عنوان

عروسی آنچنانی گرفتم خیلی هم‌ پر هزینه با اجازتون بعضی ها هم خوردن و رقصیدن و خوش گذروندن تا ۵-۶ صبح هم تالار رو ترک نکردن بعدشم رفتن پشت سرمون از مجلس حرف مفت زدن که به گوشم رسید

اوایل خیلی لجم گرفته بود چون میدونستم توی عمرشون مجلس عروسی مثل مجلس من نه دیدن نه خواهند دید ولی کم کم سعی کردم بی خیال حرف مفت بعضی آدما بشم و از اونچه گذشت لذتش رو ببرم و الان که ۷ سال میگذره هنوز یادم میاد به مجلسم قند تو دلم آب میشه و ذوقشو میکنم میپرم میرم عکس و فیلمارو میشینم نگاه میکنم

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!