2777
2789

حالا یسال نخریم چی میشه 

مهمونا هم کلا فقط پسته بادام هندی دوستدارن

هیچوقت با احنق ها وارد بحث نشو،چون اونها چیزی واسه از دست دادن ندارن و تورو تا حد خودشون میارن پایین

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شرکت پسته و بادوم درختی و تخمه کدو داد  من خودم بادوم زمینی خریدم  گردو داشتم کشمش و انج ...

سال خوبی باشه🌱

هیچوقت با احنق ها وارد بحث نشو،چون اونها چیزی واسه از دست دادن ندارن و تورو تا حد خودشون میارن پایین

من اینا رو خریدم تو رنج قیمت کیلویی۱۵۰

شکلات سنگی

نخودچی

مویز

توت خشک

بادام زمینی

دانه سویا ارزونتر فک کنم ۸۰

مغز گردو۳۰۰

باسلق و پاستیل ۱۸۰

پفک هندی

پفیلا

چوب شور واسه بچه ها

کشمش

و...

هر کدوم کمی خریدم که قاطی کنم تخمه کدو هم قاطی می کنم کلا شد ۷۰۰تومن 

آجیل مخلوط هم کیلو ۵۰۰بود ولی انجیر و اینا داشت واقعا سنگین بود من ممکنه مهمون نداشته باشم جدا جدا گرفتم اگه لازم شد یه چیزی تو خونه باشه

جان مادر تو آمدی تا هر لحظه بهانه ای برای خندیدن داشته باشم،پسر قششنگم،مواظب خودت باش جان مادر(کسی ‌سوال‌ می‌کند به خاطر چه زنده‌ ای؟و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم)
میگم اگه فقط بادام زمینی بحرم زسته

اصلا نخر من الان چند ساله حتی برای خودمون نمیخرم کلا دلمون نمیاد شب یلدا یاعید آجیل وخوراکی های گرون بخوریم چون میدونیم خیلی از بچه ها این روزا حسرتشو دارن برای بچه ها گاهی تو سال میخرم اما اونم خودم دلم نمیاد بخورم.

حالا یسال نخریم چی میشه  مهمونا هم کلا فقط پسته بادام هندی دوستدارن

تو شهر ما آجیل از کیلویی ۳۰۰هست تقریبا هم آبرومنده ولی ۴۰۰خیلی خوب بود

جان مادر تو آمدی تا هر لحظه بهانه ای برای خندیدن داشته باشم،پسر قششنگم،مواظب خودت باش جان مادر(کسی ‌سوال‌ می‌کند به خاطر چه زنده‌ ای؟و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم)
من اینا رو خریدم تو رنج قیمت کیلویی۱۵۰ شکلات سنگی نخودچی مویز توت خشک بادام زمینی دانه سویا ار ...

فکر خوبیه 

سال پربرکتی باشع برات🌱

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز