2777
2789

امروز۳روزع از سرماخوردگیم میگذره دیروز رفتم دکتر امپولو سرم داد فقط امروز از خواب پاشدم دیدم گلوم چرک کرده چون بچه شیر میدم کپسول امپی سیلین فقط میتونم بخورم دیگع چی خوبع اب نمکم غرغرع میکنم پس فردا میریم شهرستان خونه مادرشوهر میخام خوب شم تا اون موقع خدا کنه فقط تبخال نزنم همیشه سرماخوردگیم با تبخال ببنی همراهه

تو آب جوش عسل بریز و بخور 

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون مگه برا ابریزش نی

حدودا یک دو هفته پیش آنفولانزا شدید گرفتم و گلوم بدجوری چرک کرده بود..آموکسی فیلین میخوردم زیاد حالم رو خوب نکرد اما آنتی هیستامینه رو که خوردم حالم رو بهتر کرد..

سوپ و آش داغ هم خیلی موثر هستن..چون گلو رو باز میکنن

اخه بچه شیر میدم نمیشه خورذ

پس با یه دکتر عمومی مشورت کنید حتما در خصوص مصرف دارو..تا عوارضی نداشته باشه..

اما در کل،خوردن غذاهای آبکی به صورت داغ،شست و شوی گلو با آب نمک ولرم،موثره..سعی هم کنید که با دهن کمتر نفس بکشید،چون ورود هوا مستقیم به دهان و گلو ممکنه این معضل رو بدتر کنه..