2777
2789
عنوان

سنگ کلیه 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 26 پست
بیمارستا پر بیمار کرونایی هست ، بیماری قلبی هم داره می‌ترسه کرونا هم بگیره بیمارستان قبلا که میرفتی ...

مسکن چی میخوره پدرت.وارفارینم مصرف میکنه

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اب ترب با لیمو ترش و عسل مخلوط کن . قطره سنکل . خربزه اگه پیدا کردین یا تخمشو اسیاب کنید بدین بخورن . برای دردشونم حوله گرم بزارید و شیاف مصرف کنن . 

اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س )بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی

کلا آب تصفیه میخوریم چند ساله رفته صبح از ساعت 7 تا 10 رفته کوه

کوه نه .باید از پله بالا بره بیاد پایین.من یهدفعه مهمونی دعوت شدن صبحش سنگم موقع دفع  شد گلاب به روت ادرارمقطع شد .سوار بی ار تی شدیم انقد بد رانندگی کرد طرف ماشین تو سرعت گیر میپرید بالا رسیدم اونجا رفتم دکتر وقتی رسیدیم خونه میزبان دفع شد

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

به نظر من که نباید سهل انگاری کرد و باید ببریشون پیش یه دکتر خوب من خودمم یه مدت سنگ کلیه داشتم خیلی اذیت کننده است واقعا رفتم پیش دکتر حامد رجایی خدا خیرشون بده ایشون مشکلمو حل کرد و الان خداروشکر خوبم