2777
2789
من حرم امام رضا امرفتم ولی دست خالی برگشتم

یه چیزی بهت بگم ؟ دیدی عرب ها چقد حاجت میگیرن؟؟ شاید فکر کنیم پارتی بازی میکنن و فلان 😂😉 ولی نه بحث یه چیز دیگس

اونا وقتی میرن در این خونه رو بزنن ، با اطمینان کامل میرن

ینی وقتی داره میره میگه میدونم که حاجتمو میدن . اگه ذره ای شک و شبهه تو دل باشه ... درست نمیشه !!

شنیدی چند سال پیش یه زن عرب بچه رو اورده انداخته جلو ضریح و گفته میرم نقل بگیرم بیارم که بچمو شفا میدی پخش کنم بین زائرات :) میبینی چقد قشنگه ؟ اینجوری اعتماد کن و برو در خونش

اگه راضیت نکردن هرچی دوس داری بهم بگو 😂😂

برا منم دعا کن 🙂💔

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تو محرّم بله چند بار الحمدالله از اهل بیت هدیه گرفتم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام مهدي(عج) مانند جد بزرگوارشان امام علی (علیه السلام)، برایمان دعا میکنند و بر دعاهاي ما «آمين» ميگويند. امام امير المؤمنينعليه السلام به رميله ميفرمايد: اي رميله! هيچ مؤمني نيست كه بيمار شود، مگر اينكه به مرض او مريض ميشويم، و اندوهگين نشود مؤمني، مگر اينكه به خاطر اندوه او، اندوهگين گرديم، و دعايي نكند مگر اينكه براي او آمين گوييم، و ساكت نماند مگر اينكه برايش دعا كنيم. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت. من با خدا و امام زمان عهد کردم که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت و به خاطر همین عهدم به این سایت اومدم.

یه چیزی بهت بگم ؟ دیدی عرب ها چقد حاجت میگیرن؟؟ شاید فکر کنیم پارتی بازی میکنن و فلان 😂😉 ولی نه بح ...

خیلی به دلم نشست. اشکم در اومد. کاش همه مثل شما فقط به دیگران امید میدادن!

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام مهدي(عج) مانند جد بزرگوارشان امام علی (علیه السلام)، برایمان دعا میکنند و بر دعاهاي ما «آمين» ميگويند. امام امير المؤمنينعليه السلام به رميله ميفرمايد: اي رميله! هيچ مؤمني نيست كه بيمار شود، مگر اينكه به مرض او مريض ميشويم، و اندوهگين نشود مؤمني، مگر اينكه به خاطر اندوه او، اندوهگين گرديم، و دعايي نكند مگر اينكه براي او آمين گوييم، و ساكت نماند مگر اينكه برايش دعا كنيم. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت. من با خدا و امام زمان عهد کردم که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت و به خاطر همین عهدم به این سایت اومدم.

اهل بیت خیلی کریم و مهربانن.
هیچکس از در خانه اونها نا امید برنمیگرده.

سلام وقت بخیر

من با چله ترک گناه تونستم توبه کنم و خیلی از اشتباهامو کنار بزارم

قصد دارم ماه رمضان یک چله دیگه دسته جمعی بگیریم برای ترک گناه و نماز عاشقانه خوندن. 

چله ترک گناه به زندگی من آرامش داد ...دوست دارم این حس رو باهم تجربه کنیم.

اگر مایل بودین تو کانال عضو بشین.

هم داستان شخصیو تجربه خودمو میگم هم بزودی یک چله میگیریم برای آرامش زندگیمون

ایدی کانالو تو بخش عناوین یا titleایتا سرچ کنین

ایدی:tobeh_az_gonah

من جوان گنه کاری بودم که توبه کردم...قبلا مسیر زندگیم غلط بود غرق خطا و اشتباه بودم ولی رسیدم یک جایی که عمیقا خسته شدم از خودم خسته شدم از زندگی که ساختم خسته شدم .شده بودم یک آدم بی هدف که تمام روز سرم تو گوشی و لپ تاپه و هیچ پیشرفتی نداشتم با دلیل و بی دلیل گریه میکردم و افسردگی گرفتم...ولی نمیتونستم این وضعو تحمل کنم و نهایتا از اون عالم سیاه توبه کردم و امروز زندگیم پر از خوشی و آرامش شده حال خوب وصف نشدنی ای توی زندگیم اومده...یک کانال تو ایتا زدم و اونجا خاطرات و تجربیات توبه کردنو ترک گناهمو میگم...اگر مایل بودین عضو بشین خوشحال میشم..ایدی کانالو تو بخش عناوین یا titleایتا سرچ کنین ایدی کانال:tobeh_az_gonah
سلام من نتونستگ عضو شم میشه درخاست دوستیموقبول کنید

سلام درخواستی ازتون ندارم..درخواست بدین

مشکل چیه؟تو عناوین ایدی رو سرچ باید کنین اول رو عناوین کلیک کنین

من جوان گنه کاری بودم که توبه کردم...قبلا مسیر زندگیم غلط بود غرق خطا و اشتباه بودم ولی رسیدم یک جایی که عمیقا خسته شدم از خودم خسته شدم از زندگی که ساختم خسته شدم .شده بودم یک آدم بی هدف که تمام روز سرم تو گوشی و لپ تاپه و هیچ پیشرفتی نداشتم با دلیل و بی دلیل گریه میکردم و افسردگی گرفتم...ولی نمیتونستم این وضعو تحمل کنم و نهایتا از اون عالم سیاه توبه کردم و امروز زندگیم پر از خوشی و آرامش شده حال خوب وصف نشدنی ای توی زندگیم اومده...یک کانال تو ایتا زدم و اونجا خاطرات و تجربیات توبه کردنو ترک گناهمو میگم...اگر مایل بودین عضو بشین خوشحال میشم..ایدی کانالو تو بخش عناوین یا titleایتا سرچ کنین ایدی کانال:tobeh_az_gonah