2789
عنوان

دندون بچم 🥺

223 بازدید | 21 پست

بچم ۳ سالشه چند روز پیش ی چیزی تو دندونش بود درومد فک کردم استخونه اما الان فهمیدم دندونش بوده انگار وسطش پوسیده بوده کنده شده ؛ الان دندون خالیه خیلی داره اذیت میشه هیچی نمیخوره میگه درد میکنه امروز ساعت ۶ صبح بیدار شد کلی گریه کرد از درد 🥺 وقت دکترش فرداس ؛ کسی تجربه دندون پزشکی داره واس بچش ؛ چجوریه ؟ زود تموم میشه ؟ 

ارع خیلی فرزن فقط متخصص اطفال ببرین .استرس نداشته باشین

تا وقتی که زندگی یه تئاتر مزخرفه🎭 تنها به جرئه های فراموشی دلخوشم🥂                                                                           

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اره متخصص اطفاله و میترسم فردا گفته بیا فقط معاینه کنه ؛ ب نظرت انجام میده ؟ 

اره بگی درد داره انجام میده فقط قبلش میفرسته برای عکس

اگه امروز ببریش یه جا رایگان براس عکس بنویسن عکس یری که فردا با عکس بری مطب کارتو راه بندازه بهتره . من این کارو کردم سری اول

دندون درنیومده رو چجوری مسواک بزنه😐

چیمیگی؟پسردایی من ۲سالو خورده ای داره کل دندوناش در اومده شما اطلاعاتی نداری لطفا صحبت نکن

اگه مخالفین با نظرم ریپ نزنین،فشارم نخورین سیسیاا🦖
میدونم چقد قراره جیغ بزنه و گریه کنه 🥺 بمیرم من 

نه همون لحظه س بعدش جایزه میده اروم میشه

اگه امروز ببریش یه جا رایگان براس عکس بنویسن عکس یری که فردا با عکس بری مطب کارتو راه بندازه بهتره . ...

امروز نمیشه عزیزم مراسم داریم ☹️ مرسی از راهنماییت 

چیمیگی؟پسردایی من ۲سالو خورده ای داره کل دندوناش در اومده شما اطلاعاتی نداری لطفا صحبت نکن

شما از پسر داییت تجربه داری من دارم بچه بزرگ میکنم

من متناسب با تاپیک اسی نظر دادم نه پسر دایی 2 دوساله بقیه

❤DaYaNa❤   من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده  ∆              ❤خدا❤