2777
2789

بچه بودم رفته بودم اتیش بازی بعد من نمیدونستم مهمون داریم با یر و کله خاکی لباس بو اتیش رفتم خونه همونجا اولین و اخرین باری بود که مامانم زدم😂

بعد اصولا مت اجتماعی بودم تک فرزندم که بودم دعوا نکردم با کسی هعی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عاره منم انقد ابجیمو زدم اونم یادگرفته😂😂😂😂

من همچی مو میکشم دست طرفو پیچ میدم ک میگه آخ آخ اخرسرم ی تو گوشی نثارش میکنم کلا سریع حمله میکنم طرف هنگ میکنه فقط میخوره

🤣🦧

زمان دقیق حمله مهمه میفهمی ک چی میگم

👩‍🦯🤚

دور از جونت، بله اختلال روانی داره. 

ای بابا

دکتر نبردین عزیزم؟

فقط شما تو خونه هستی؟

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

برج چهار سر کسی ک دوسش دارم دعوامون شد مامانم زد تو گوشم نمیتونم فراموش کنم

تا بداند که شب ما به چه سان می‌گذردغم عشقش دِه و عشقش دِه و بسیارش دِه.                   کام دنیا بر لبم هرگز نشد  اما گذشت کس چه میداند چه ها برما گذشت خنده بر لب بغض دنیا خورده ایم  خنده و بغض دنیا یکجا گذشت                                   خدایا شکرت بخاطره همچی شکرت ک منو ب همه ارزوهای قشنکم میرسونی. 1399/12/7وقتی تورو دیدم نمیدونستم زندگیم انقدر تغییر میکنه.                          1402/1/11نمیدونم کدوم حرفات و باور کنم سعی دن برای موندن من توی رابطه رو یا کاراتو.                        واسه موهاتون اکر کم پشته روغن رزماری بزنید واسه مژه هاتون روغن کرچک ناخوناتون و همش مرطوب نگه دارید اب زیادبخورید واسه روشن شدن پوستتون و الورا گه کاهی بزنید
معلومه زورت زیاده

زورم تو کتک زدن نه اتفاقا نمیزنم بلافاصله بچه رو انداختم بغلش بلیط گرفتم رفتم خونه بابام دادخواست طلاق دادم اومد به گوه خوری و التماس و غلط کردم

لینک آنلاین شاپم https://rubika.ir/joinc/CCGDGJJA0QIDOGCPDXBSUSBFDCWIPZAH

من همچی مو میکشم دست طرفو پیچ میدم ک میگه آخ آخ اخرسرم ی تو گوشی نثارش میکنم کلا سریع حمله میکنم طرف ...

افرین منم اینجوریییمممم

⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..