2777
2789
عنوان

خرید شب عید

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 16 پست
خیلی نفهمه مادرش شیلان جان...خودش از مامانش بدتر...از صبح تا شب میره تو اتاق میگیره میخابه به این به ...

شوهرمنم همش توخونشون میخوابه بخدا بعدمن ساعت یازده ظهرمیرم بالاسرش مادرش میگه بذاربخوابه پسرم بدخوابش نکن 😡انقدرعصبی میشم میخوام بهش بگم بتوچه عفریته .کاملادرکت میکنم انشالله سال خوبی داشته باشی ولی لباستوبخر

گاهی انسانم آرزوست
مادر شوهرم خیلی بی ادبه باران جان..باباش پارسال سکته کرد انداختن سر من..بعدا فهمیدن که ضایعه مادرزاد ...

نرو پسرتم نفرست تنها ،خطرناکه نره بازی کنه خدایی نکرده اسیب ببینه ...خدایی نکرده اتفاقی نیوفته ،،،،حرفی تو گوشش نخونن،،،،نسبت ب خودت سرد نشه،،،،مادر شوهر ذوق نکنه ک اخ جون بی مادرش میتونه تحمل کنه ،البتهاینانظر منه

سلام و عرض ادب ⚘⚘ مایلم مراتب تشکر خودم رو بابت پاسخ های زیباتون ب سوالاتم در تاپیک هام ابراز کنم  از حمایت شما قدر دانی میکنم .ببخشید اگه ریپ نمیکنم بجاش لایک میکنم .🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان