همیشه ی خدا باهم دعوا داریم یعنی اگه میگم همیشه اغراق نکردم
پریشب آورده طالبی رو روی فرش میبره بهش میگم چرا یه زیر دستی نیاوردی به شوخی چنگال و زدم به پاش
بهم گفت هووووووووووی خیلی خری:((((
تو سیگارو خاموش کن تا بگم ... چه طور میشه با گریه هم دود شد... چه طور میشه با خنده هم زخم خورد.... چه طور میشه با عشق نابـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــود شد....
تو سیگارو خاموش کن تا بگم ... چه طور میشه با گریه هم دود شد... چه طور میشه با خنده هم زخم خورد.... چه طور میشه با عشق نابـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــود شد....
من مهمونی نگرفتم مامانم و بابام بودن چیکار میکردم میگفتم نیان؟
عزیزم شما خسته میشی و واکنشهایی که نشون میدی باعث عصبانیت شوهرتون میشه مثلا پرت کردن در بطری خیلی بده!شما باید بچتونو بغل میکردید و از اونجا دورش میکردید تا شوهرتون هم اروم.بشه ولی بدتر کردید اوضاع رو!
بعدشم تو در بطری رو جلو چشم بچه پرت کردی به شوهرت !!!!! بچت یاد میگیره بعد بزرگتر بشه هم به پدرش هم به تو بی احترامی میکنه همیشه باید خانوما گذشت داشته باشن
یا شماها خییییلی صبورید یا من خیلی کم طاقتم نمیدونم والا
واقعا شوهرت مثلا برای این 2 تا کار کوچیک طلاقت میده؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
بعضیا جوری از رفتار با شوهر و احترام بهش حرف می زنن انگار رابطه ارباب رعیتیه
خداییش بیاین ظاهربین نباشیم ؛ بعضیا ممکنه در ظاهر کمی بی شعور به نظر بیان , اما وقتی باهاشون حرف می زنیم و بیشتر می شناسیمشون ؛ می بینیم که در باطن خیلی بی شعــورترن ....
خداییش بیاین ظاهربین نباشیم ؛ بعضیا ممکنه در ظاهر کمی بی شعور به نظر بیان , اما وقتی باهاشون حرف می زنیم و بیشتر می شناسیمشون ؛ می بینیم که در باطن خیلی بی شعــورترن ....
راستش من خودم که بچه ندارم ولی تو دوروبریام که می بینم گاهی پدرها با بچه هاشون به مشکل برمیخورن به نظرم میاد که قانع کردن بچه ها خیلی راحت تره کافیه سر بچه ها رو با چیزه دیگه ای گرم کنین که خوب البته یه خورده حوصله و سلیقه میخواد. ولی شوهرها گاهی از بچه هم بچه تر میشن و در مقابل بچه هم حتما میخوان پیروز بشن انگار که تو این مواقع کودک درونشون یه هویی بیدار میشه
ببین عزیزم شاید شوهرت هزارتا ایراد داشته باشه ولی مرد خونه بزرگ خونس اگه حتی خودش نمیفهمه اینو شما یه کاری کن که شرمنده احترام و گذشت تو بشه از تو بزرگی و ببخشش رو یاد بگیره بخاطرت بچت فقط بزار بچت تو یه محیطی بزرگ شه که شوکوفا شه نه توی محیطی که همه میجنگن تا حق خودشونو بگیرن