2777
2789
عنوان

شوهر وحشی من.متنفرم ازش

| مشاهده متن کامل بحث + 13966 بازدید | 113 پست
یعنی شماها میگین که من مقصرم!!!!!!!!!!!!!!!!!
تو سیگارو خاموش کن تا بگم ...
چه طور میشه با گریه هم دود شد...
چه طور میشه با خنده هم زخم خورد....
چه طور میشه با عشق نابـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــود شد....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مهمونی نگرفتم مامانم و بابام بودن چیکار میکردم میگفتم نیان؟
چه طور میشه با عشق نابـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــود شد....
عزیزم شما خسته میشی و واکنشهایی که نشون میدی باعث عصبانیت شوهرتون میشه مثلا پرت کردن در بطری خیلی بده!شما باید بچتونو بغل میکردید و از اونجا دورش میکردید تا شوهرتون هم اروم.بشه ولی بدتر کردید اوضاع رو!
چرا نگران باشم شاید هرگز اتفاق نیفتد!
یا شماها خییییلی صبورید یا من خیلی کم طاقتم نمیدونم والا
مامی آرتین و شایلین

واقعا شوهرت مثلا برای این 2 تا کار کوچیک طلاقت میده؟؟؟؟؟!!!!!!!!!

بعضیا جوری از رفتار با شوهر و احترام بهش حرف می زنن انگار رابطه ارباب رعیتیه

خداییش بیاین ظاهربین نباشیم    ؛ بعضیا ممکنه در ظاهر کمی بی شعور به نظر بیان , اما وقتی باهاشون حرف می زنیم و بیشتر می شناسیمشون ؛ می بینیم که در باطن خیلی بی شعــورترن ....      
یلدا

شوهرت با تو مشکل داره

چرا موتور پسرت رو شکسته؟؟؟؟!!!!!

حالش بده ها

خداییش بیاین ظاهربین نباشیم    ؛ بعضیا ممکنه در ظاهر کمی بی شعور به نظر بیان , اما وقتی باهاشون حرف می زنیم و بیشتر می شناسیمشون ؛ می بینیم که در باطن خیلی بی شعــورترن ....      
دلم واسه مظلومیت خودم میسوزه خییییییییییییییلی
رزالین جان من که میگم وحشی همه ریختن سرم
راستش من خودم که بچه ندارم ولی تو دوروبریام که می بینم گاهی پدرها با بچه هاشون به مشکل برمیخورن به نظرم میاد که قانع کردن بچه ها خیلی راحت تره کافیه سر بچه ها رو با چیزه دیگه ای گرم کنین که خوب البته یه خورده حوصله و سلیقه میخواد. ولی شوهرها گاهی از بچه هم بچه تر میشن و در مقابل بچه هم حتما میخوان پیروز بشن انگار که تو این مواقع کودک درونشون یه هویی بیدار میشه
ببین عزیزم شاید شوهرت هزارتا ایراد داشته باشه ولی مرد خونه بزرگ خونس اگه حتی خودش نمیفهمه اینو شما یه کاری کن که شرمنده احترام و گذشت تو بشه از تو بزرگی و ببخشش رو یاد بگیره بخاطرت بچت فقط بزار بچت تو یه محیطی بزرگ شه که شوکوفا شه نه توی محیطی که همه میجنگن تا حق خودشونو بگیرن