2777
2789
عنوان

پیرسینگ.

| مشاهده متن کامل بحث + 1907 بازدید | 72 پست
فکرشون خرابه البته جا نیوفتاده تقصیر ندارن

ببین نگا ب نظر من ی جذابیتی میده ک مال اونجور مواقعه ربطی ب خرابیه فکر نداره.اینجوری ک حال ادم و ی جوری میکنه.بالاتر گفتم البته خودمم دارم

لایک نکنید اه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین نگا ب نظر من ی جذابیتی میده ک مال اونجور مواقعه ربطی ب خرابیه فکر نداره.اینجوری ک حال ادم و ی ج ...

دیگه مجبورم شدم لایک کنم ببخشید😐♥️

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!

پرسینگ گوش زدم 

اولش پدرمو در آورد

الان خوبه 

من گوشو ،نافو میدوستم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

من ناف و بینی دارم 

چندساله که دارم و دوسشون دارم 

نظر بقیه هم برام اهمیتی نداره

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
من ناف و بینی دارم  چندساله که دارم و دوسشون دارم  نظر بقیه هم برام اهمیتی نداره

ببخشید میپرسم ولی پیرسینگ رو میشه دراورد و وصل کرد مثل گوشوراه یا دائمیه؟خیلی دوس دارم ولی تاحالا به اینکه خودم بزنم فک نکردم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز