2777
2789
عنوان

شکست عشقی

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 34 پست
یعنی بهش بی اعتنایی کنم اصلا دیگه منتشو نکشم؟؟؟اگه فراموشم کنه کلا چی؟

ولش کن 

تو وقتی ی گردنبند میخ. ای برای پلاکش نمیری سنگ های توی کوچه رو بر داری چون زیاد و بی ارزشت

میری طلا و الماس کمیاب میخری

اگه خودتو بالا بگیری مغرور باشی محکم باشی بهت قول میدم بهتر هاش بیان

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عشقم خیانت کرد(خیانتش یک روزه بود)ولش کردم ..برگشت گفت گوه خوردم الکی گفتم رل دارم حسابی اذیتش کردم ...

عزیزم من همشو خوندم خواستم بهت بگم منم خیانت دیدم تو رابطه م ولی هر دومون بازم همو می‌خواستیم و دوست داشتیم و بهش فرصت دادم و موندم باهاش حتی من میدونستم بهم خیانت کرده ولی خودش اعتراف نمیکرد تا اینکه یه روز پیجش که دستم بود دیدم دختره بعد مدتها پیام داده که مثلا از رل من عذرخواهی کنه که چون دختره رلمو ول کرده بود بخاطر وضعیتش و بعدش منم دعوام شد باهاش و رلمم دیگه دید خود دختره اومده پیام داده مجبور شد همه چیو بهم بگه و ازم فرصت خواست و گفت مدتهاست دورشو خط کشیدم چون من با این شرایط بدم تروو می‌خوام چون تو هرکاری کردم باهات کنارم موندی با اینکه خودت همه چی تمومی ولی کنار منی که چیزی ندارم بهت دروغ گفتم خیانت مردم موندی ولی اون دختر ولم کرد الان میگی اومده عذرخواهی بره به جهنم من تورو می‌خوام چون به پام موندی ولی من به تو دارم میگم عزیزم تو تو این رابطه با پسر نمون چرا چون این پسر برگشته سمت یه نفر دیگه و کلا این رابطه سمه برای تو

سعی کن زندگی تو جوری بسازی که خودت توی رویاهات تصورش کردی ، حرف هیچ کسی برات مهم نباشه و نه کسیو قضاوت کنی ونه تو زندگی کسی سرک بکشی و نه برات مهم باشه کسی که تورو  قضاوت می‌کنه و تو زندگیت سرک می‌کشه .زندگی مثل یه بازیه که مراحل زیادی داره هر چی که بیشتر ازش میگذره مراحلش سخت تر و سخت تر میشه و تنها بازیکن این بازی خودتی و خودت این تویی که این بازی میگذرونی و از هر مرحله تجربه کسب می‌کنی و درس میگیری برای مراحل بعدیت ، پس تلاش کن برنده بازی زندگی خودت باشی و اینو بدون هر انرژی که میدی به خودت برمیگرده  هرکار خوب و بدی که میکنی آخرش به سمت خودت برمیگرده ....
ولش کن  تو وقتی ی گردنبند میخ. ای برای پلاکش نمیری سنگ های توی کوچه رو بر داری چون زیاد و بی ا ...

احساسم میگه برو منتشو بکش هر روز ..عقلم میگه نرو بزار بعدا بفهمه چه کسیو از دست داده حسرتشو بخوره ...تا الانم زیاد خودمو خورد کردم ...بهتره توجه نکنم بهش دیگه ..ممنون 

احساسم میگه برو منتشو بکش هر روز ..عقلم میگه نرو بزار بعدا بفهمه چه کسیو از دست داده حسرتشو بخوره .. ...

قوی باش محکم محل به پسر نده برا خودت ارزش قائل باش جوری که اگه دو روز بعد برگشت بفهمه نمره کفشتم نیست😎

عزیزم من همشو خوندم خواستم بهت بگم منم خیانت دیدم تو رابطه م ولی هر دومون بازم همو می‌خواستیم و دوست ...

اره ...بقول تو بهتره دور شم هر چقدرم سخته ..اما اگه برگشت چی؟چون احتمال میدم باز من منت کشیمو تموم کنم اون بیاد بگه بیا برگردیم ...فکر می‌کنم میخواد منو اذیت کنه 

اگر نظر منو میخای ب زندگیت ادامه بده ، ن ب فکر مرگ باش ن از غذاخوردن دست بکش ، بخدا یکسال دوسال دیگه ...

فقط دعا میکنم همین باشه و فراموشش کنم ...آره دیگه سمتش نمیرم شاید بعد ی هفته دو هفته اوکی شم

احساسم میگه برو منتشو بکش هر روز ..عقلم میگه نرو بزار بعدا بفهمه چه کسیو از دست داده حسرتشو بخوره .. ...

عزیزم ببین همیشه از نظر احساسی نگاه نکن این پسر یه ساله از تو کوچیکتر یعنی سن عقلیش هم از تو پایین تره ببین اصلا هر دوتون عاشق هم باشین ولی برین تو یه زندگی مطمئن باش بخاطر سن عقلی به مشکل برمیخورین و کلا این رابطه رو سعی کن فراموش کنی شماره شو نه بلاک نه چیزی فقط پاکش کن فکر کن یه آشغال رو بردی گذاشتی دم در آدم هر ساعت به اشغال دم در خونش سر نمیزنه و این رابطه برات اشتباه عزیزم وارد رابطه سمی نشو و ببین خودت وبه کار هایی مشغول کن که بتونی از فکرش در بیای

سعی کن زندگی تو جوری بسازی که خودت توی رویاهات تصورش کردی ، حرف هیچ کسی برات مهم نباشه و نه کسیو قضاوت کنی ونه تو زندگی کسی سرک بکشی و نه برات مهم باشه کسی که تورو  قضاوت می‌کنه و تو زندگیت سرک می‌کشه .زندگی مثل یه بازیه که مراحل زیادی داره هر چی که بیشتر ازش میگذره مراحلش سخت تر و سخت تر میشه و تنها بازیکن این بازی خودتی و خودت این تویی که این بازی میگذرونی و از هر مرحله تجربه کسب می‌کنی و درس میگیری برای مراحل بعدیت ، پس تلاش کن برنده بازی زندگی خودت باشی و اینو بدون هر انرژی که میدی به خودت برمیگرده  هرکار خوب و بدی که میکنی آخرش به سمت خودت برمیگرده ....
قوی باش محکم محل به پسر نده برا خودت ارزش قائل باش جوری که اگه دو روز بعد برگشت بفهمه نمره کفشتم نیس ...

چشممممممم 💗اگه برگشت قبول کنم یا نه؟چون حس میکنم برمیگرده

اره ...بقول تو بهتره دور شم هر چقدرم سخته ..اما اگه برگشت چی؟چون احتمال میدم باز من منت کشیمو تموم ک ...

برنگرد اینطوری که من این آدم از حرفات شناختم اون به پای تو نمیمونه و کلا بهتره دوری کنی ازش اون حتی از تو کوچیکتر

فقط دعا میکنم همین باشه و فراموشش کنم ...آره دیگه سمتش نمیرم شاید بعد ی هفته دو هفته اوکی شم

اره بابا اینقدر ازینا تجربه کردیم و دیدیم ، بخدا از خودت خجالت میکشی چندسال دیگه ، ک بخاطر همچین ادمایی اذیت کردی خودتو 

عزیزم ببین همیشه از نظر احساسی نگاه نکن این پسر یه ساله از تو کوچیکتر یعنی سن عقلیش هم از تو پایین ت ...

اره ..حرفات درسته واقعا حرکاتش بچگانس و باعث شده منم مثل اون بشم چون همه افراد دورش بچن..

داش خودت چند سالته

من ۱۷ سالمه اون ۱۶ سالشه ...کارای اون که کاملا از رو بچگیشه اینو خودمم متوجه میشم که هنوز بچه ساله تو فکر عشق و حاله نه تعهد ..ولی من واقعا روی رابطم حساب کرده بودم