بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
این حقیقت شماست...حالا دیگه اختیار با خودتونه که رنج رو انتخاب کنید یا شادی و آرامش رو..
من شادی رو انتخاب میکنم ولی مردم نمیزارن...ما بین مردم زندگی میکنیم نمیتونیم نادیده بگیریم حرفاشونو رفتاراشونو یهو با یه کلمه دلمون رو میشکونن...اون حس بیخیالی و شادی هم ک واسه خودمون ساختیم رو خراب میکنن💔
من شادی رو انتخاب میکنم ولی مردم نمیزارن...ما بین مردم زندگی میکنیم نمیتونیم نادیده بگیریم حرفاشونو ...
هیچ کسی نمیتونه به شما آسیبی بزنه و دنیا جوری خلق شده که شما بالاتر برید....حرف ها و رفتارهای آدمها رو جدی نگیرید چون هیچ انسانی نمیتونه فراتر از اگاهی و فهمش عمل کنه و در حد فهم و درکش رفتار میکنه و شما گذشت و بخشش داشته باشید چون همیشه آفتاب پشت ابر نمیمونه بالاخره این سختی ها تموم میشه..حرفام برای امید دادن به شما نیست چون خودم تجربه ی سختی و رنج داشتم بهتون میگم و این حقیقت زندگیست و مطمئن باشید با صبر همه چیز درست میشه چون هر چیزی در زمان خودش رخ میده...یه باغبون اگه تموم باغش هم غرق آب کنه درختان خارج از فصل خودشون میوه نمیدن و سختی ها و مشکلات در نهایت ما رو رشد میدن و باعث میشن ما به بهترین چیزهایی که حتی فکرشم نمیکنیم برسیم و اینم بدونید توی این راه خدا خودشم کنارتونه و رهاتون نمیکنه ومیشه حضورشو حِس کرد و این حقیقت خیلی روشنه که بدون اینکه ما کاری کنیم تموم این عالم با نظم و برنامه دقیق خودش داره جلو میره و هیچ نقصی هم در اون نیست چون همه چیز دست خدایی هست که بینهایت عاشق مخلوقاتشه...فقط کافیه بدون اینکه به چیزی فکر کنید توجه خودتون رو ببرید سمت نَفس کشیدنتون....چه کسی به شما یادآوری میکنه تا نفس بکشید؟چه کسی تپیدن قلبتون رو یادآوری میکنه بدون اینکه شما کاری کنید؟ چیزی درون شما هست که مراقب همه چیز هست ...خیالتون راحت....
فَإِنَّكَ بِأَعْيُنِنَا ۖ تو تَحت نظر و مراقبت کاملِ ما هستی...
سوال در مورد موضوع تاپیک رو از طریق لینک زیر میتونید بپرسید. https://abzarek.ir/service-p/msg/1152587
من به دنیاش اوردم خودم برم بعد بسپارمش به کی توی این دنیای وحشی؟ من بدون بپم حتی نفس نمیکشم
چی بگم والا...همه درگیرن تو زندگی...همه دارن میجنگن...من خودم مجردم بچه ندارم ولی کلی بدبختی و مشکلات دارم که هیچکدومم حل نمیشه...هرسال بدتر از سال قبل...کاش منم حداقل یه بچه داشتم دلخوشیم تو این دنیایه نامرد اون بچه بود