2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جانم

عزیزم میشه جواب سوالای منم بدی

میخام بدونم بهش میرسم اخه خیلی دوسش دارم🥺احساس میکنم عاشقش شدم🥺

اونم دوسم داره؟! عاشقم میشه؟! 

اگه بهم میرسیم چند وقت دیگه، چه زمانی؟! 

میشه لطفا جوابمو بدییی از شدت فکر و خیال هر روز سردرد دارم احساس میکنم دارم دیوونه میشم 

مرسی قشنگمم❤

دوستاتون الان خیلی زیاد راجبتون صحبت میکنند و یکم از فامیل های همسرتون و متعقدن شما زیر پای شوهرتون ...

برامنم میگی؟؟کارشوهرم بعد عید درست میشه؟؟؟

مریضیش خوب میشه؟؟

خودم از لحاظ و روحیو شغلی اوکی میشم؟؟

داداشم رو به راه میمونه؟

نه اگه اقدام کنید پسر میشه فرزند بعدیتون🥲:)ببخشید (این یه حسه ممکنه اینطوری نباشه و شما اقدام کنید ...

خیره ان شاالله.گلم به نظرت محمد تو خراب شدن شغل شوهرم توچندسال گذشته دست داشت؟.من دیگه مزاحمت نمیشم اخری بود فدات

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
بله پسره شما به شدت وضع مالی توپی پیدا میکنه که توی خانواده ی شوهرتون عرج و قرب به شدت خاصی پیدا میک ...

للطفا منو جواب بده حالم خیلی بده کی باردار میشم؟ کدوم ماه؟

کاربری ۵ بار تعلیق شده تو رو خدا تعلیق نکن نی نی یار واسه مامان شدنم دعا کنید خیلی محتاجم به دعا
عزیزم میشه جواب سوالای منم بدی میخام بدونم بهش میرسم اخه خیلی دوسش دارم🥺احساس میکنم عاشقش شدم🥺 ا ...

رسیدن بله و باورتون میشه اونم همچین حسیو داره منتها اون هر روز خودشو کنار تو تصور میکنه تاحالا ازش پرسیدی ازش بپرس اونم همینو میگه ها