2777
2789
جانم

واای اومدی گلم ممنون

کی ماشین میخریم

ایا امشب پسرم که گریه کرد برق گرفتش 😭؟یا اشتباه میکنم.اگر اره اثر بدی رو جسمش گذاشت؟

بهیا تاوان ظلمشو پس میده؟

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
واای اومدی گلم ممنون کی ماشین میخریم ایا امشب پسرم که گریه کرد برق گرفتش 😭؟یا اشتباه میکنم.اگر ار ...

بهیار توان ظلمی که کرده خدا ازش میگیره چون زمین گرده

متوجه نشدم پسرتون خوبنددد برق گرفتششش یعنی چییی 

امسال میخرید و سال دیگه یک ماشین مدل بالا دستتون میاد که همه به چشم ثروتمند نگاهتون میکنند و حسودی میکنند

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بهیار توان ظلمی که کرده خدا ازش میگیره چون زمین گرده متوجه نشدم پسرتون خوبنددد برق گرفتششش یعنی چیی ...

شارژر لپ تاپو گذاشت دهنش.میگم‌نکنه برق گرفته باشدش

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
بهیار توان ظلمی که کرده خدا ازش میگیره چون زمین گرده متوجه نشدم پسرتون خوبنددد برق گرفتششش یعنی چیی ...

وضعیت مالیمون کی خوب میشه؟

دوسال دیگه ۱۴۰۳

ان شاالله خدااززبونت بشنوه عزیزم.دوسال دیگه یعنی به آرامش مالی ورضایت میرسیم؟

عزیزم میشع بگی بعد عع کاری ک درپیش دارم زندگیم چطور میشع؟

زندگیتون پر از برکت میشه اما بعدا یه کار دیگه بهتون پیشنهاد میشه اما شما نمیپذرید چون در شغل جدید به مراتب بالاتری خواهید رسید

ان شاالله خدااززبونت بشنوه عزیزم.دوسال دیگه یعنی به آرامش مالی ورضایت میرسیم؟

مواظب حسودی افراد کنارتون باشید چون شما به اموال زیادی برسید افراد سعی دارند بیشتر با شما رفت امد داشته باشند مثل دوستاتون

مواظب حسودی افراد کنارتون باشید چون شما به اموال زیادی برسید افراد سعی دارند بیشتر با شما رفت امد دا ...

آی گفتی .حسوددارم تادلت بخواد.الان که هیچ نداریم حسادت میکنن وفتنه وای به آینده

خواهشا فرزندتون هرچی شد بهم بگین من براش ایت الکرسی خوندم

الحمدللع بعد گریه مثل همیشه عادی بود وبازی کرد.