2821
2789
عنوان

چی بپوشم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2046 بازدید | 32 پست

شلوار بگ ذغالی با یه شومیز خردلی قشنگه

برای موفقیتم همین الان یه صلوات مهمونم می کنی؟😔💕🥲....یه دختر محصل که همه خاطرخواهشن😃 بس که برا خودش ارزش قائلهههه😂 کاریزماتیک ⛓️😑🤍ورزشکار✨ والیبالیست ❤️شیطون 💛دی ماهی💙درسخون به قول رفیقم خرخون دنیای خودمم😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پاهامو چاق نشون نمیده بگ؟

نه فکر نمی کنم

اتفاقا قدبلند تر دیده میشی ترکیب قشنگیه من دیدم یکی توی یه مهمونی پوشیده بود 

یا میتونی شلوار مشکی لش و شومیز بپوشی

برای موفقیتم همین الان یه صلوات مهمونم می کنی؟😔💕🥲....یه دختر محصل که همه خاطرخواهشن😃 بس که برا خودش ارزش قائلهههه😂 کاریزماتیک ⛓️😑🤍ورزشکار✨ والیبالیست ❤️شیطون 💛دی ماهی💙درسخون به قول رفیقم خرخون دنیای خودمم😎

یه لباس ک سر تا پا یک رنگ باشه انتخاب کنید و اگه امکانش هست خطوط عمودی داشته باشه ب هیچ وجه جنس پارچتون ضخیم نباشه همینطور نقش دار یا پفکی، دامن کوتاه ب هیچ وجه انتخاب مناسبی نیست یه لباس بلند ک حتی بیاد رو کفشتون مناسب ترین انتخابه یه کفش پاشنه بلند از رنگایه تیره استفاده کنید ک لاغر تر دیده بشین، اگه شلوار و شومیز یا اورال انتخابتونه ب هیچ وجه استین پفکی یا شلوار خیلی تنگ و یا خیلی گشاد انتخاب نکید یه شلوار راسته انتخاب مناسبیه اگه لباسه شب در حد امکان ساده باشه و رو استین کار شده باشه بجایه خود لباس و بلند با یه دامن ن خیلی چیندار و ن حالت ماهی یه دامن کم چین

برای تو برای چشم هایت... برای من برای درد هایم... برای ما برای این همه تنهایی... ای کاااش خدا کاری میکرد... شاملو 

من لباس زیاد میخرم ،فروشنده ها باهام رفیقن صادقانه  بهم میگن این بهت اومد این نیمد منم میخرم ،اما من نپوشیده لباس ک ب دلم بشینه تو سلیقم باش متوجه میشم بهم میاد ،منظورم اینکه لباس ک ب سلیقه آدم باش بهش میاد و هیچ کس جز خودش نمیتونه بفهمه کدوم بهش بهتر میاد با کله کسی راه نرید تو این مورد😂

یه لباس ک سر تا پا یک رنگ باشه انتخاب کنید و اگه امکانش هست خطوط عمودی داشته باشه ب هیچ وجه جنس پارچ ...

شلوار بگ پارچه ای مشکی کفش پاشنه ده سانت مشکی ک شلوار بلند باشه قدش و پاشنیه کفشو بپوشونه با یه شومیز خیلی سادیه رنگ تیره و یا حتی اگه مشکلی ندارین مشکی انتخاب خوبی میتونه باشه

برای تو برای چشم هایت... برای من برای درد هایم... برای ما برای این همه تنهایی... ای کاااش خدا کاری میکرد... شاملو 
من لباس زیاد میخرم ،فروشنده ها باهام رفیقن صادقانه  بهم میگن این بهت اومد این نیمد منم میخرم ،ا ...

ولی در کل یه اصولی هست ک هر کس باید فرم اندامشو بشناسه و با توجه ب همون اصول لباس بپوشه تا بهترین خودش باشه

ولی در کل یه اصولی هست ک هر کس باید فرم اندامشو بشناسه و با توجه ب همون اصول لباس بپوشه تا بهترین خو ...

بله باید هم فرم هم انتخاب ت مشخص باش ،بعضی ها نمی‌دونم اصلا دنبال چ تیپی استایلی میکردن