برو بچ این کاربری متعلق به یه نفر نیست پس هی نپرسین چرا تو تایپیک قبلیت اینو گفتی چرا صحبتات تو تایپیکا متغیره اینجا یکی ارزوشه بچه دارشه یکیمون ارزوشه توی کنکوری ک پیش رو داره موفق شه و رشته مورد علاقشو دنبال کنه یکیمون تمام فکرش قبول شدن ازمون استخدامی اموزشو پرورشه و رویاش معلمی یکی بهتر شدن حال بچش اینجا هممون ارزوهایی داریم غمایی داریم دلمونو نوازش میدن اینجا جاییه واسه رهایی پس باهم مهربون تر باشیم❤❤❤
دخترهایی که میخواین ازدواج کنید لحظه سال تحویل تو آینه نگاه کنید موهاتونو همزمان شونه کنید بعد تو هفت سینتون هم یدونه عروسک بزارید تا سال بعد انشاالله عروس میشین😁واسه پولدار شدن ماهم یه صلوات بفرستین❤️😘
خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍
یه چیزی یادم افتاد ،من دم سال تحویل میپریدم اتفاق خواب ،درس میخوندم که کل سال درحال درس خوندن باشم 😂😂زن عموم گفته بود لحظه تحویل هر کاری بکنی تا آخر سال همون کارومیکنی
مادر بزرگم همیشه میگفت سال تحویل شیر برنج رو گاز باشه من پارسال گذاشتم برکت و درآمدمون بیشتر شد خیلی ...
شیز برنج چجوری پخته میشه؟
برو بچ این کاربری متعلق به یه نفر نیست پس هی نپرسین چرا تو تایپیک قبلیت اینو گفتی چرا صحبتات تو تایپیکا متغیره اینجا یکی ارزوشه بچه دارشه یکیمون ارزوشه توی کنکوری ک پیش رو داره موفق شه و رشته مورد علاقشو دنبال کنه یکیمون تمام فکرش قبول شدن ازمون استخدامی اموزشو پرورشه و رویاش معلمی یکی بهتر شدن حال بچش اینجا هممون ارزوهایی داریم غمایی داریم دلمونو نوازش میدن اینجا جاییه واسه رهایی پس باهم مهربون تر باشیم❤❤❤