2777
2789
عنوان

سونو ان تی

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 40 پست

منم ۱۱ هفته و ۳ روز رفتم ان تی ۰/۹ بود شکرخدا هم هیچ مشکلی نبود

اجازه ندهید روزی بگذرد و شما به یک اثر هنری بزرگ نگاه نکرده باشید، قطعه موسیقی جالبی نشنیده باشید و بخشی از کتاب بزرگی را نخوانده باشید...افکار آدمها، پیچیده‌تر از قضاوت‌های احمقانه ماست!  از کجا آمده‌ام؟ آمدنم بهر چه بود؟ به کجا می‌روم آخر، ننمایی وطنم؟ چه می‌کنند آدم‌ها، اگر موسیقی را از آنها بگیرند؟کلمات و نُت‌ها را؟ آرزوها را...رؤیاها را؟!خدای هر کس، در مغز اوست.🚫 غمی‌ به‌ پهناوریِ‌ یک‌ سرزمین اصیل در من‌ خفته‌ است؛ غمی‌ که‌ نه‌ فسخ‌ می‌شود‌ و‌ نه‌ عادت!🚞🏕عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت♥️🎹من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم🌿🎼باران می آمد☔️بهارنارنج‌ها همه مست🍷🍊هوا هوای تو بود...🌂🤍 همه ما مثل ماه كامل درخشان؛ همچنان نيمه تاريكى در وجودمان داريم🌓 شب تاریک و سنگستان و مو مست...قدح از دست مو افتاد و نشکست! نگه‌دارنده‌اش نیکو نگه داشت...وگرنه صد قدح نفتاده بشکست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خداروشکر شما زایمان کردی گلم؟

بله عزیزم 

اجازه ندهید روزی بگذرد و شما به یک اثر هنری بزرگ نگاه نکرده باشید، قطعه موسیقی جالبی نشنیده باشید و بخشی از کتاب بزرگی را نخوانده باشید...افکار آدمها، پیچیده‌تر از قضاوت‌های احمقانه ماست!  از کجا آمده‌ام؟ آمدنم بهر چه بود؟ به کجا می‌روم آخر، ننمایی وطنم؟ چه می‌کنند آدم‌ها، اگر موسیقی را از آنها بگیرند؟کلمات و نُت‌ها را؟ آرزوها را...رؤیاها را؟!خدای هر کس، در مغز اوست.🚫 غمی‌ به‌ پهناوریِ‌ یک‌ سرزمین اصیل در من‌ خفته‌ است؛ غمی‌ که‌ نه‌ فسخ‌ می‌شود‌ و‌ نه‌ عادت!🚞🏕عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت♥️🎹من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم🌿🎼باران می آمد☔️بهارنارنج‌ها همه مست🍷🍊هوا هوای تو بود...🌂🤍 همه ما مثل ماه كامل درخشان؛ همچنان نيمه تاريكى در وجودمان داريم🌓 شب تاریک و سنگستان و مو مست...قدح از دست مو افتاد و نشکست! نگه‌دارنده‌اش نیکو نگه داشت...وگرنه صد قدح نفتاده بشکست

من ۱۲هفتم تموم شده باید برم ان تی؟ 

دکترم گفت بعد تعظیلی عید برو

جنسیت فندوق رو گفتن؟ 

۱۴۰۱/۸/۲۵بهترین شب زندگیم شب عروسیمون♥️خوشا‌صبری‌که‌پایانش‌تو‌باشی پسرم اوس کریم ناموصن کی بغلت می‌کنه که انقد آرومی:))خدا جونم ممنونم پسرم سلامت اومد تو بغلم😍😘۱۴٠۲/۶/۲۸ خدا جونم ممنونم ازت دختر بسلامتی اومد بغلم   ۱۴۰۴/۶/۲۸

هرکیو دیدم ۲۸ هفته رفته بالا یک کیلو بوده دکتر گفت وزن بچت کمه سونو داپلر بده

منم تو شکم مامانم وزنم کم بوده ولی الان سر و مروگنده نشستم پای نی نی سایت🤣استرس نداشته باش

من ۱۲هفتم تموم شده باید برم ان تی؟  دکترم گفت بعد تعظیلی عید برو جنسیت فندوق رو گفتن؟  ...

ببین تا اخر هفته سیزده وقت داریا

میگن مایع ان تی جذب میشه دیگه نمیشه اندازش گرفت چ دکتر بیخیالی

نمیدونم والا خدا از دهنت بشنوه

عزیزم وزن میگیره نگران نباش

تغذیه ات چطوره؟؟

ببین مغزیجات زیاد بخور ، شیر طبیعی بخور نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه بجوشون هیچی هم نمیشه

جاری من تو بارداریش شیر طبیعی خیلی میخورد تغریبا کل بارداریش خورد بچش ۴ کیلو بود 

❤️