2777
2789
عنوان

لپ تاپ قیمت مناسب چی خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 2762 بازدید | 20 پست
میشه اگر شما از مارکا تجربه دارید این عکسی که از دوتا مارک گذاشتم بگید که خوبن یا نه؟

زیاد اطلاع ندارم ولی ایسوس گرونه 

لنوو خوبه خودم این مدل میخرم قسطی میدن اگه میتونی لنوورو قسطی بگیر 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیاد اطلاع ندارم ولی ایسوس گرونه  لنوو خوبه خودم این مدل میخرم قسطی میدن اگه میتونی لنوورو قسط ...

لنوو الان توی رنج قیمت با توجه به قیمتش میگن خوبه. ایسوس خیلی گرونه🥲.سال اولی که کرونا اومده بود یعنی دو سال پیش یه اشناهامون مغازه داشت رفتیم قسطی بخریم مارکش یادم نیست ولی یادمه از اون خوبا بود گفت ۷ تومن و ماهی ۲تومنش گفت بدید بعد هی دیگه امروزو و فردا کردیم دیگه نرفتیم بخریم الان همون ۴۰تومن بیشتر شده 😓

ایسوس بیشتر پول اسمشو میدی خیلی گرونه نسبت به کاراییش

لنوو خوبه هر قیمتی ک بخوای نسبت به همون قیمت خوب کار میکنه

اچ پی پشتیبانیش ضعیفه

دل هم فقد قدیمیاش خوبه جدیدا زیاد نه 

ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد.. ویرانه ی ما بگذارید که ویرانه بماند..🖤

ایسوس بیشتر پول اسمشو میدی خیلی گرونه نسبت به کاراییش لنوو خوبه هر قیمتی ک بخوای نسبت به همون قیمت ...

مرسی عزیزم 🥰

دیگه پس کم و زیاد میکنم یکی از همین لنو که ۱۰ تومنه میخرم .

داداشم میگه خجالت نمیکشی این لپ تاپ کوپکه رو ببری با خودت 😂. تازه یکی از نظراتشون نوشته بود خودش استاده چون لپ تاپش بزرگ بوده و اذیت میشده از اینا گرفته که بخواد ببره دانشگاه. بنظرم که خیلی خوبن .

در مورد شرایط اقساطی دی جی کالا اطلاعی داری؟ 

اینو میدونم ۱۰ تومنع و تا یکسال ماهی یه تومنه . امکان اینکه مثلا ۳_۴تومن بخواد بخوایم بگیریم میشه ؟