2777
2789

اول اون ب من اورد ی ست لباس زیر و ی ست لباس خونه ۵۰۰پول و شیرینی 

منم ۵۰۰ پ ی جعبه شیرینی فرستادم دستمون خیلی خالی بود وگرنه بیشتر میذاشتم 

💎هیچ چیز از هیچکس بعید نیست💎

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما رسم داریم بزرگترا به کوچیکترا عیدی میدن.البته توی خانواده شوهر من ازین رسما نیست نه عیدی نه تبریک نه احترام نه شعور نه معرفت نه تربیت....کلا هیچ رسمی ندارن

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شکلات خریدیم با گلدون و ۱ تومن پول برای مادرا 

شکلات و ۵۰۰ تومن پول برای خواهرشوهرام 

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

مگه ب مادرشوهرعیدی میدن تعجب میکنم بزرگترا ب کوچیکترا میدن 

نترسید روزی خورشید متلاشی شود وهمگی ما از سرما بمیریم،بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند…اون وقت همگی ااز سرما میمیریم.
این رسمارو از کجا در میارید؟؟؟؟ عیدی برای مادر شوهر دیگه چیه؟؟؟؟؟؟ 

هر جا یه رسمی داره دیگه ما ترکا قبل عید برای مادر و مادرشوهر و خواهر شوهر عیدی میبریم

گویند خدا همیشه با ماست ... ای غم نکند خدا تو باشی

😵‍💫مگه ما باید عیدی بدیم؟همیشه بزرگتر به کوچکتر عیدی میده که

نه والا مابه مادرشوهرومادرخودم خواهرشوهرهمش عیدی میدیم هرسال

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
این رسمارو از کجا در میارید؟؟؟؟ عیدی برای مادر شوهر دیگه چیه؟؟؟؟؟؟ 

شوهر منم به ننش میده هرچی میگم بزرگتر به کوچیکتر عیدی میده گوشش بدهکار نیست حتا به مامانبزرگاشم میداد یعنی انتظاره عیدی از نوه شون داشتن 

💙🌺💙

من شیرینی بردم براش با کارت هدیه اونا چیزی نیاوردن خیلی ناراحتم عصبی هستم ب شوهرم گفتما بیخیال نریم ...

اسی ترک هستید؟

ما رسم مادرشوهر ب عروس نداریم فقط پسر ب مادرشو خواهرشو داریم

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
ما رسم داریم تا قبل چهارشنبه سوری برمادرشوهر خاهرشوهر میدیم اونا هم باید عوضشو بیارن

ما رسم عیدی نداریم ولی تا بخایم بریم چنتا وسیله میگن بگیرین مثلا الان زیر انداز خاستن ۳۰۰ یا ۴۰۰ میشه اونجا هم خرید خرج و خوراک باخودمونه 

15 هفته و 4 روز منتظر گرفتن دستای کوچولوتم روودوممم