ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
انجام میدم دکتر هم رفتم میگه ریزش مو به خاطر استرسه کاریه 🤦مشکل من یکی دو تا نیست
منم ریزش دارم استرس هم دارم هر کار هم کردم خوب نشد🚶♀️
سعی میکنم جوابایی که بهت میدم از نظر خودم منطقی باشه (دقت کن از نظر خودم) پس شمایی که اینجا تاپیک میزنی و در مورد حساس ترین چیز های زندگیت از بقیه کمک میخوای لطفا خودتم به جوابشون فکر کن و بعد انجام بده♡
من که پسرم از مدرسه شپش گرفت منم ازش گرفتم وگرنه من یک روز در میون حموم میرم و موهامم کوتاهه
واییی شپش خیلی بده اسمش میاد خارش میگیرم با اینکه تا حالا نداشتم😩
سعی میکنم جوابایی که بهت میدم از نظر خودم منطقی باشه (دقت کن از نظر خودم) پس شمایی که اینجا تاپیک میزنی و در مورد حساس ترین چیز های زندگیت از بقیه کمک میخوای لطفا خودتم به جوابشون فکر کن و بعد انجام بده♡
موهامو از پایین ب بالاشونه میکنم هرروز کف سرمو ماساژ میدم شامپو مستقیم نمیزنم با یکمی آب قاطی میکن ...
چجوری از پایین به بالا شونه میکنی😵💫
خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده
از بالا نیارش از پایین برو ب سمت بالا چجوری بگم نمیدونم نه اینکه جهت شونه کردن عوض شه فقط ...
متوجه نشدم😁😁😁😵💫😵💫😵💫
خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده