2777
2789
 انجام میدم دکتر هم رفتم میگه ریزش مو به خاطر استرسه کاریه 🤦مشکل من یکی دو تا نیست 

زیر نظر پزشک زینک بخور و از شامپو مناسب استفاده کن.

من که فقط شامپو بچه به موهام میسازه.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انجام میدم دکتر هم رفتم میگه ریزش مو به خاطر استرسه کاریه 🤦مشکل من یکی دو تا نیست 

منم ریزش دارم استرس هم دارم هر کار هم کردم خوب نشد🚶‍♀️

سعی میکنم جوابایی که بهت میدم از نظر خودم منطقی باشه (دقت کن از نظر خودم) پس شمایی که اینجا تاپیک میزنی و در مورد حساس ترین چیز های زندگیت از بقیه کمک میخوای لطفا خودتم به جوابشون فکر کن و بعد انجام بده♡

من که پسرم از مدرسه شپش گرفت منم ازش گرفتم وگرنه من یک روز در میون حموم میرم و موهامم کوتاهه

واییی شپش خیلی بده اسمش میاد خارش میگیرم با اینکه تا حالا نداشتم😩

سعی میکنم جوابایی که بهت میدم از نظر خودم منطقی باشه (دقت کن از نظر خودم) پس شمایی که اینجا تاپیک میزنی و در مورد حساس ترین چیز های زندگیت از بقیه کمک میخوای لطفا خودتم به جوابشون فکر کن و بعد انجام بده♡

موهام به شدت موخوره زده و شوره داره وز شده بدبختی من اینه خیلی بلنده دلم نمیاد کوتاه کنم 

کوتاش کن. موی بلند ناسالم هیچ زیبایی نداره. حداقل ده سانت کوتا کن

بزن باران به نام هرچه خوبیست / به زیر آوارگاه پای کوبیست / مزار تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست 
موهامو از پایین ب بالاشونه میکنم هرروز کف سرمو ماساژ میدم شامپو مستقیم نمیزنم با یکمی آب قاطی میکن ...

چجوری از پایین به بالا  شونه میکنی😵‍💫

خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده   تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده   
چجوری از پایین به بالا  شونه میکنی😵‍💫

از بالا نیارش

از پایین برو ب سمت بالا

چجوری بگم نمیدونم 

نه اینکه جهت شونه کردن عوض شه

فقط از پایین شروع کن برو بالا

وای گیج شدم🤣🤣🤣

باخداباش.خدا امنه، آرامش بخشه  

مكمل هيرتامين ميخورم

ماينوكسيديل 

آمپول بيوتين بپانتن هفته اى ١بار

روزى يكبار شانه ميكنم ميبافم

١ساعت قبل حمام روغن ميزنم

ماسك داخل حمام 

بعد حمام چند قطر روغن و اسپرى دوفاز

اصلا سشوار استفاده نميكنم

از بالا نیارش از پایین برو ب سمت بالا چجوری بگم نمیدونم  نه اینکه جهت شونه کردن عوض شه فقط ...

متوجه نشدم😁😁😁😵‍💫😵‍💫😵‍💫

خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده   تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده