2777
2789
عنوان

شوهر بدجنس

| مشاهده متن کامل بحث + 1164 بازدید | 39 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفتش بیا ببرمت خونه مادرت

آخه چه رسم بدیه شما دارین قشنگ شدین یه زن و شوهری که فقط خونه ندارین اینجوری پیش بره باردارتم می‌کنه چرا مامان بابات هیچی نمیگن ۳ سال طول کشیده؟

آخه چه رسم بدیه شما دارین قشنگ شدین یه زن و شوهری که فقط خونه ندارین اینجوری پیش بره باردارتم می‌کنه ...

موقع بارداری حتما بدتر ازاین میکنه باهام. حتما زن میاره.وقتی نتونه......منم طلاق میده

آخه چه رسم بدیه شما دارین قشنگ شدین یه زن و شوهری که فقط خونه ندارین اینجوری پیش بره باردارتم می‌کنه ...

صبحم خواست نزدیکم بشه. گفتم برو ولم کن. . رفتم دست صورت بشورم ک برم خونه مادرم،بهم میگه میخایم بریم بیرون.هه.بعد یواشکی داشت با یکی حرف می‌زد گفتم کیه.میگه همکارمه،گفتم یجوری صحبت میکنی ک انگار من غریبم یا انگار طرف دوست دختره. الانم نیم ساعت نیست رفت بیزون

ن هیچی

همین دیگه خونه مفت خرج خونه مفت زنشم که هر لحظه در اختیاره بابا یه حرکتی بکن بگو خسته شدم یا عروسی بگیر یا دیگه فقط هفته ای یکبار همو ببینیم رابطه رم تعطیل کن شاید به خودش بیاد

همین دیگه خونه مفت خرج خونه مفت زنشم که هر لحظه در اختیاره بابا یه حرکتی بکن بگو خسته شدم یا عروسی ب ...

میگه آره.  ر بط تعطیل. ۴ سال هیچی نشدی. یهویی مریض شدی. من مریض نکردم. یکی دیگه مریضت کرد هه. اگه بگم هفته ای یبار میگه حتما چیزی هست

نامزدی و عقد و عروسیم سرجمع دوماه شد 

خانواده شوهرم میخواستن طولش بدن 

داداشم خدا حفظش کنه گفت ما فک و فامیل پیر داریم ممکنه بمیرن مراسم عقب میفته دوس ندارم دختر عقد کرده تو خونه داشته باشیم فوری بساط عروسی رو ب پا کرد 

میگه آره.  ر بط تعطیل. ۴ سال هیچی نشدی. یهویی مریض شدی. من مریض نکردم. یکی دیگه مریضت کرد هه. ا ...

بزار هرچی میگه بگه همینه که به خودش زحمت نکشیده بگو یعنی چی خونه مردم رابطه داشته باشیم یا خونه بگیر یا تعطیل ببین ظرف یه هفته به التماس میفته

بزار هرچی میگه بگه همینه که به خودش زحمت نکشیده بگو یعنی چی خونه مردم رابطه داشته باشیم یا خونه بگیر ...

میگه پول ندارم  همین. تو صبر نداری صبرت خیلی کمه.ده سال دیگم عقد بمونیم تو نباید بیتاب باشی.هه

الانم کالاهایشان بعد از این همه تلاش و جون کندن من گرفت..حالا میگه مهریه ببخش میخوام طلاق بگیرم. زن بگیرم. کالا ک دارم، زمینم میفروشم خونه میگیرم همون روز عقد ،عروسی میکنم.

میگه پول ندارم  همین. تو صبر نداری صبرت خیلی کمه.ده سال دیگم عقد بمونیم تو نباید بیتاب باشی.هه ...

چی بگم که خودت انقد رو دادی بهش وقتی این حرفارو زد باید برخورد جدی میکرد دوهفته هم اجازه دیدنتو بهش نمی‌دادی میشوندیش سرجاش ولی اون میبینه هرکاری کنه هرچی بگه تو بهش چسبیدی