2777
2789
عنوان

پست پیشتاز

| مشاهده متن کامل بحث + 2288 بازدید | 28 پست

من روز جمعه از تهران سفارش ثبت کردم نه به دستم نرسیده نه کدپیگیری میدن که خودم تو سایت پست پیگیر باشم 🤦

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

ممنون عزیزم عیدبدستم نرسه بدونه لباس میمونم

کاش گفته بودی با تیپاکس بفرسته منم این آخرا هرچی سفارش دادم همه اش با تیپاکس دیگه استرسم نداشتم خداروشکر همشونم رسید

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
من روز جمعه از تهران سفارش ثبت کردم نه به دستم نرسیده نه کدپیگیری میدان که خودم تو سایت پست پیگیر با ...

نه من کدپیگیری دارم ولی چه فایده هرموقع میرم نوشته مرسوله شماآماده بارگیری به البرزاست

کاش گفته بودی با تیپاکس بفرسته منم این آخرا هرچی سفارش دادم همه اش با تیپاکس دیگه استرسم نداشتم خدار ...

اصلامن یه اشتباهی کردم نتی سفارش دادم هم استرس اینودارم خوب درنیادهم اینکه من ۷ام سفارش دادم خانومه گفت حداکثرتا ده روز دیگه دستته که  ۲۲ برای من ارسال کرده 

نه من کدپیگیری دارم ولی چه فایده هرموقع میرم نوشته مرسوله شماآماده بارگیری به البرزاست

معمولا یه روزه بارگیری و ارسال میشه شاید مراحل بعد تو سیستم ثبت نشده باشند من روز سه شنبه یه ارسال از تهران داشتم امروز دفتر پست مرکزی اصفهانیه

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
اصلامن یه اشتباهی کردم نتی سفارش دادم هم استرس اینودارم خوب درنیادهم اینکه من ۷ام سفارش دادم خانومه ...

بعضی آنلاین شاپا خیلی بی مسئولیتن حداقل دیر ارسال میکنید با ی چیزی ارسال کنید زود به دست مشتری برسه منم مانتو کتی سفارش دادم خداروشکر جنسش خوب بود

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید