2777
2789
عنوان

خونه تکونی

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 38 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم واقعیتش یکم به خودم روحیه دادم والا این ۳ ماه اخیر اونقدر از لحاظ روحی داغون شدم 

خوب کاری کردی ولی زیادبه خودت فشارنیاربنظرمن خونه ادم هرروزتمیزباشه نیازبه خونه تکونی نیس

کارگر چند گرفت  بسلامتی منم فردا تموم میکنم جمعه برم خرید انشاالله شنبه بریم مسافرت

دقیق نمیدونم ولی فک کنم حدود ۹۰۰ گرفت . ۴ ساعتش ۳۵۰ همیشه میگیرم ولی اینو یادم نمیاد دقیق 

Gunnen ب معنی خوشحالی بخاطر شادی کسی که دوسش داری ؛یعنی ی نفر رو اونقدر دوسش داشته باشی، اونقدر برات عزیز باشه که با خوشحالیش حال تو خوب بشه!☁️🤍
چند گرفت آخه یه روز مگه تموم میشه؟

از ۹ صبح اومد تا ۱۰ شب بکوب کار کرد البته سرویس بهداشتی موند اتاق دخترمم خودم تمیز کرده بودم ۱۵۰۰ گرفت 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
پنجره های پذیراییو تمیز کردم شوفاژهای پذیراییو تمیز کردم مبل و فرش دادم شستن نصف پریز و دیوارای پ ...

عالی توومیتونی ادامه بده گلم چیه شوفاژهارو تمیز کردم ؟