2777
2789
عنوان

خیلی ضایعس؟

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 31 پست

زمان مامانامون که همین بوده ... همه تو سالگرد ازدواجشون بچه داشتن مگر اینکه مشکل نازایی داشتن . الان ولی من فقط یه نفرو دیدم . یکی از فامیلامون به شدت خوشگل و ثروتمند و همه چی تموم تو ۴۰ سالگی زن یه آقایی شد که اونم ۴۰ ساله بود و خلبان . ۹ سال دوست بودن . بلاخره تو ۴۰ سالگی یارو گرفتش😂 اینم میگفت عاشق بچه ام ولی اختلاف سنیم با بچم زیاد میشه اصلا نمیخوام بیارم بعد رفت مشاور بهش گفت بیار بعدا پشیمون میشی اینم زرتی حامله شد . یعنی تو سالگرد ازرواجشون بچش یکماهه بود 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سوالم چیز دیگه ای بود

من واسه خودت گفتم که یکم از زندگی متاهلی اولش بدون دردسر لذت ببری اگه برات مشکل و دردسری نداره و خیلی بچه دوست داری

نه به بقیه چه مربوط

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
سوالم چیز دیگه ای بود

نه عزیزم ملت توعقدحامله میشن ضایع نیست براشماچرابایدضایع باشه دورازجونتون سگ وگربه روباافتخارجای بچشون بزرگ میکنن حالا شما میگی بارداری وبچه ضایع است اصلاهم اینطورنیست 

به خودت ربط داره بقیه چی فکر کنن . اگه میخوای فکر نکنن ناخواسته بوده خودت بگو . بگو عاشق بچه بودم دوست داشتم زودتر بیارم . جواب خودت خیلی مهمه چون در غیر اینصورت بله به نظرم فکر میکنن ناخواسته بوده

مگه به کسی مربوطه؟؟؟ حتما باید فاصله بیفته بگن چه باکلاس؟؟!!

نه به کلاس ایناکارندارم

میگن نگن بلد نبود پیشگیری کنه

یا ناخواسته است فکرکنن بچه رو دوست ندارم

چون من خودم میخوام زود حامله شم

پس چرا نظر میپرسی بازم میخوای حرف مردم برات مهم باشه؟

خب اونا بچه ام رو میبینن دراینده بهش ممکنه بگن اره مامانت بچه نمیخواست حس اضافه بودن بهش دست بده

کاربرای اینجاکه بچمو نمیبینن بعدا

نه به کلاس ایناکارندارم میگن نگن بلد نبود پیشگیری کنه یا ناخواسته است فکرکنن بچه رو دوست ندارم چو ...

پس دوس داری بسم الله.به مردم کاری نداشته باش 

هر طور زندگی کنی باز یه عده هستن حرف دربیارن

بذار هر جور دوس دارن فکر کنن

خب اونا بچه ام رو میبینن دراینده بهش ممکنه بگن اره مامانت بچه نمیخواست حس اضافه بودن بهش دست بده کا ...

حتما تو خانوادتون همچین آدمایی هستن که نگرانی!

من اونقد بچه دوست داشتم که بعد عروسی جلوگیری نکردم تازه یه ماه از عروسیم گذشته بود گریه میکردم که نکنه من بچه دار نشم بعدش دیدم حامله ام الکی نگران بودم

نمیخوام بعدا به بچم بگن مثلا مامانت زود باردار شد اونم حس اضافه بودن بهش دست بده فکر کنه موفعی که ن ...

ول بابا گفتن بگن مگ چیه بگو اره مامانی من دوست داشتم تو زود بیایی تو ثمره مایی انرژی خوب باش همین

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚 🇮🇷🖤🕊