2777
2789
بله ولی چند ماهی آلمان و انگلیس هم زندگی کردم. 

انگلیس بهتر بود یا آلمان؟ 

چند تا از مزایا و معایب انگلیس رو میگید لطفا؟

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امریکا نیست

هیچ کجای دنیا اندازه ایران به دیگران توهین نمیشه بعدش ته ته نژاد پرستی ترکیست واقعا

نژاد پرستی عادیه ولی این دوتا کشور فوق شورشو دراوردن

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام
همه جا اینطوریه من خواهر شوهرام آلمان دندونپزشکی میخونن راضین

اکثرا از آلمان راضین 

خیلی خرج کردن؟ تو ایران درسشون خوب بود؟ چندسالگی رفتن؟ 

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷  
ایول هم عقیده ایم ❤️❤️❤️

🤝🤍✨

اکثرا از آلمان راضین  خیلی خرج کردن؟ تو ایران درسشون خوب بود؟ چندسالگی رفتن؟

خرجشون بالاست 

خواهر کوچیکش تو مدرسه دولتی‌کلا هر ۳سال تجربی عکسش دم مدرسه بود عالیه مخشون

دوسال از من بزرگره آبجیش ۳۱سالشه

نزدیک ۴ سال رفته

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام
بابا پول سوئد مثل تركيه ارزشش كمه ارزش نداره يه كشور بهتر برو يكي از فاميلامون سوئده راضي نيست پدر م ...

پدرومادرش پول میفرستن اروپا؟مگه میشع؟عشق من پول دامادی برادرشو فرستاد از سوئد همه هزینه هاشو اون انجام داد چندوقت دیگم قرارع ایران بیادمسافرت بره وضع مالیشم خوبه بنظر من به عرضه طرفم ربط داره فامیل شما خیلی بی دست و پاس

سوئیس.. 

ولی خب دارم میرم امریکا

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
خرجشون بالاست  خواهر کوچیکش تو مدرسه دولتی‌کلا هر ۳سال تجربی عکسش دم مدرسه بود عالیه مخشون دو ...

یعنی اینجا کنکور درنیومده بودن؟ 

پدرومادرش پول میفرستن اروپا؟مگه میشع؟عشق من پول دامادی برادرشو فرستاد از سوئد همه هزینه هاشو اون انج ...

نه رشتتش علوم پزشكيه رشته اين دوست پسرت چيه شغلش چيه

آمين شود هر آنچه ميپنداري🕊Everyting will be Ok
انگلیس بهتر بود یا آلمان؟  چند تا از مزایا و معایب انگلیس رو میگید لطفا؟

آلمان بهتر هست. چون اقتصاد قوی نری نسبت به انگلیس داره در حال حاضر و فرصت های شغلی بیشتر هست... انگلیس ۳ ماه بودم. مردمش خیلی خونگرم تر از سوئد و آلمان بودند و مهاجرپذیرتر. رطوبت هوا خیلی بالا بود و خیلی بارون میومد و من عادت نداشتم. قیمت مسکن خیلی بالا بود و رفاه اجتماعی نسبت به سوئد که من زندگی می کنم کمتر بود.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم