2777
2789
سهام ۵۰۰ تومنی گفتن ۱۳۵ تومن یک ملیونی هم ۲۲۵ تومن

کی گفته آخه.؟ ۶۰۰ تومنه

خدایی هر کی نی نی یارو برام صدا کنه . خیلی آدمه  ..............این نقطه چینا فوشه . نفرینش میکنم .. خیلی بی جنبه هستی . شبیه پیر زنا هستی . حالم ازت بهم میخوره... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

✅ هر مشمول سهام عدالت چقدر سود بیشتر می‌گیرد؟

🔹قرار است همزمان با واریز بخش دوم سود سهام عدالت، سود شرکت‌های غیربورسی به حساب مشمولان واریز شود.

🔹مبلغ  ۲۵۵ هزار تومان برای سهامداران یک میلیون تومانی و مبلغ ۱۳۵ هزار تومان برای سهامداران ۵۳۲ هزار تومانی، مربوط به سود واریز شده توسط سازمان خصوصی‌­سازی است.

🆔👉 @Lorestannews1 | آخرین اخبار لرستان

اره ۱۳۵ و ۲۲۵    چقدر الکی برا ۶۰۰نقشه کشیدیم ..بقران خجالت نمی‌کشی با صد تومن دویست تومن ...

این سود ها مال سال ۹۹ هستش ک مونده بود  گفتن سود مرحله دوم امسال ب علاوه اینا میریزن

دختر نازنینم… تو همان رویای شیرینی هستی که در دلِ ناامیدی به حقیقت پیوست. آمدنت مثل نوری بود که تاریکی را شکست و به من یاد داد هنوز هم معجزه‌ها اتفاق می‌افتند.

✅ هر مشمول سهام عدالت چقدر سود بیشتر می‌گیرد؟ 🔹قرار است همزمان با واریز بخش دوم سود سهام عدالت، ...

آقا علاوه بر سهام خودمون که شب یلدا هر چقدر براتون ریختن بریزن ۱۳۵برا۵۰۰یا/برا یه میلیونیا۲۲۵هم روش