2777
2789

دوستان 

من میخوام از شوهرم جدا شم ولی نمیدونم اول برای مهریه و نفقه اقدام کنم یا طلاق

البته میخوام مهریمو هرجور هست بگیرم فقط یه سه دونگ اپارتمان داره که نصفش ماله اونه نصف مال من یه اپارتمان هم باباش بنامش زده ولی صاح عمری هست فایده نداره 

میشه راهنمایی کنید

بعده نوزده سال زندگی باهاش که نازا هست و شونزده سالم ازم بزرگتره  خوب جواب محبتامو داد با خیانتش میخوام حالشو بگیرم تو رو خدا کمکم کنید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول برای مهریه ونفقه اقدام کن ک اگ اثبات کنی نفقه نمیده از طریق اون میتونی طلاق بگیری

خیلی ممنون

من قبل ازدواج یه اپارتمان داشتم تو کرج فروختم پولشو بعد دادم به این ولی مدرکی ازش ندارم که پولشو دادم به این ولی قولنامه اپارتمانم هست بعدها یه اپارتمان گرفتیم و سه دونگ به نام من زد و برام ماشینم خرید با پول خودش الان میگه اونا رو هم میتونم پس بگیرم همچین چیزی میشه؟

ببخشید میدونید تقریبا چقدر طول میکشه پروسش؟ وکیل لازمه بگیرم زودتر انجام میشه  چون این ...

شنیدی میگن کی داده کی گرفته؟؟؟

خیلی طول میکشه اگه نده

توافق کنید رو ی تعداد سکه و جدا شید

ولی زود مهرتو بزار اجرا ک بتونی از اموالش بگیریش

اگه معطل کنی و بزنه اسم یکی دیگه کارت سخت تر میشه

همیرم کاره ماشین میکنه و فوق العاده ادم قالتاق زبون بازی هست

خیلی غرغرو وسواسی و بداخلاق هست من چند بار تصمیم به طلاق گرفتم حتی یبار توافقی گفتم مهر نمیخوام ولی اومد دم دادگاه گریه کرد منو برگردوند ولی اینبار فرق میکنه نمیتونم تحملش کنم با کاری که کرده😭😭 

شنیدی میگن کی داده کی گرفته؟؟؟ خیلی طول میکشه اگه نده توافق کنید رو ی تعداد سکه و جدا شید ولی زود ...

عشقم من نصف اپارتمان بناممه و‌ نصف مال اون با یه مشاور صحبت کردم گفت بهش بگو بیاد سه دونگ بنامت بزنه به عنوان مهریه بگو بقیه مهرمو میبخشم ولی نمیکنه منم نمیتونم تو‌اپارتمانی که این هست باهاش زندگی کنم اصلا چه جوری میشه طلاق بگیرم با این که نمیتونم باشم ☹️

وقتی ب نامته نمیتونه پس بگیره

جدی بهم میگه تمام فیشای واریزیو دارم ازت میگیرم و به دادگاه میگم من مهرتو‌ دادم

من بخاطرش دوبار ای وی اف کردم ولی جنین ضعیف بود افتاد یکسال مریض شدم بخاطره این حریان اخرم به همه گفت زنم مشکل داره الانم خیانت کرده بهم😢 

عشقم من نصف اپارتمان بناممه و‌ نصف مال اون با یه مشاور صحبت کردم گفت بهش بگو بیاد سه دونگ بنامت بزنه ...

مهریتو بزار اجرا اول

بعد اموالش و حساب بانکی و حقوقشو توقیف میکنن ،خسته ک شد رو ی چیزی توافق کنید و خلاص

مهریتو بزار اجرا اول بعد اموالش و حساب بانکی و حقوقشو توقیف میکنن ،خسته ک شد رو ی چیزی توافق کنید و ...

ممنونم عزیزه دلم از راهنماییت بعد وکیل بگیرم بهتره زودتر انجام میشه؟

جدی بهم میگه تمام فیشای واریزیو دارم ازت میگیرم و به دادگاه میگم من مهرتو‌ دادم من بخاطرش دوبار ای ...

دداره واقعا؟؟؟

چیزی ک ب نامت هست رو نمیتونه بگیره ازت

خب بفروش و یکی دیگه بخر یا سوری بزن ب نام کسی