من انجام ندادم چون بوره موهام ترسیدم بیشتر بشن مادرم انجام داده رضایت کامل داره
||رُک هستم|| از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.|یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتممتولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم.
اول اینکه باید هیچ مویی نداشته باشه بعد هم یه سری کرم ها و ماسک هایی هستن که به روشن شدنش کمک میکنن و یه لیزری هم بود برای سفیدی بیکی اسمش دقیق یادم نیست تو اینستام دیدم سیوش کردم 😂
بچه ها این کاربری دست دو نفر هست💛توجه کنید نی نی یار منو لایک و ریپلای کرد بهم گفت عزیزم لطف داری به من حالا من دیگه عضو هیت مدیره سایت و دست راست نی نی یار شب هستم دست از پا خطا کنید یه تگ میکنم بچه های بالا بیان خدمتتون😎🗿
اون اصلش شاید ولی این بازاریا که بدون بوهم هست همینطوره؟
من همون پودرای صنعتی بدون بو رو میگم
||رُک هستم|| از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.|یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتممتولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم.
چیش خوب نیست؟ من انجام ندادم چون بوره موهام ترسیدم بیشتر بشن مادرم انجام داده رضایت کامل داره
یه دوستی دارم داره دکترا روانشناسی میگیره همه دختر عمو و خاله هاشم دکترن نه خودش میره لیزر نه اونا وقتی ازش پرسیدم گفت لیزر بیکینی باعث نازایی میشه ما هیچکدوممون لیزر نکردیم گفت کلا خوب نیست لیزر کردن
یه دوستی دارم داره دکترا روانشناسی میگیره همه دختر عمو و خاله هاشم دکترن نه خودش میره لیزر نه اونا ...
من یک مدت ژیلت رو قطع کردم از همین پودر سنتی استفاده کردم نه خارش بعد ژیلت رو داشت یکم روشن تر شد و اینکه بویی که داره میگن اتفاقا ضد سرطان هست و خودش هم باعث گرمی رحم میشه مواد زائد رو دفع میکنه
خیلی به استفاده از نوره توصیه شده خدایی من اوایل خیلی مقاومت میکردم ولی الان خیلی راضی هستم
عزیزم بنده پرستارم اشعه لیزر موهای زائد فقط تا لایه ی اپیدرم پوست نفوذ میکنه اصلا به اعضای داخلی نمیرسه
هرکس دکترای یه رشته رو داره که درمورد هرچیزی نباید نطق کنه ایشون انگار از عهد حجر اومده با این حرفش خیلی خندیدم شرمنده.
نگران نباش هیچ خطری نداره