2777
2789
عنوان

دورش بگردم🥺🥺🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 46 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بمونید برا هم❤ 

خدا برکت مالشو بیشتر کنه   

مادر بزرگم همیشه میگفت هر مردی که از زن وبچه دریق نکنه خدا همیشه براش می‌سازه 

نی نی یار لطفا پاسخ گو باش چرا بی دلیل کاربری منو تعلیق کردی ؟؟؟؟؟بسه دیگه خستم کردی این سومین باره 🥲

دنیا چقد قشنگ میشد وقتی همه مثل شما عاشق هم بودن 

خدا همه عاشقارو براهم حفظشون کنه😍

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕

پایدار عزیزدلم ❤🖇

ߊ‌ܩܝ‌ࡐ‌ܝ̇‌ ܝ‌ߊ ܦ̇ܝ‌ߊ‌ܩࡐ‌ܚ݅ࡍ ࡅ߭ܟܿࡐ‌ߊ‌ܣܩܢ ܭܝ‌ܥ‌‌✿ܩࡅ߭ܨ ܭ ߊ‌ܩܝ‌ࡐ‌ܝ̇‌ܥ‌‌ܝ‌ ܥ‌‌ܠܘ ܟܿߊ‌ܭ ܥ‌‌ܦ̇ࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌☠ܢ̣ߊ ࡅ߭ࡐ‌ܝ‌ ܟܿܥ‌‌ߊ‌ࡈߊߺࡐ‌ܝ‌ܨ ܝ‌ܢܚ݅ܥ‌‌ ܟܿࡐ‌ߊ‌ܣܥ‌‌ ܭܝ‌ܥ‌‌ ܭ ߊ߬ࡅ࡙ࡅ߭ܥ‌‌ܘ ߊ‌ܩܢ ܝ̇‌ࡅ࡙ܝ‌ ܢܚߊ‌ࡅ࡙ܘ ߊ‌ܚ݅ࡍ ߊ‌ܝ‌ߊ‌ܩܢ ܭَࡅ࡙ܝ‌ܥ‌‌۱/۴🔗💚

افرین یهش معلومه مسئولیت پذیره،بنظرم باسه چهارتومنش خریدکن بقیشم بده ی تیکه طلای ساده،هم خرید کردی هم پس انداز الکی خرجش نکن عیدهمچین مهمم نیس مث قبلنا

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌

عزیزم چه قشنگ ....نامزد منممم تا میبینه من می‌خوام برم آرایشگاه یا خرید پیام واریزی برام میاد ...دورش بگردم حتی اگه یه تومن تو کارتش باشه حس کنه من ندارم نصفش رو در جا زده 

ماه پیش صد میلیون زد به حسابم برای خرید هام و ...