2821
2789
عنوان

پارتنر

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 34 پست
چیزی نگو بگو با مثلا فلان دوستم میرم بیرون مگه قراره تعقیبت کنن؟😐بعدم معمولا مکان های سر بسته برو م ...

نه‌ نمیکنن‌ ولی حس بد میگیرم‌ میترسم اگه‌ فردا روز بخوام‌ دوستیو‌ قطع کنم طرف جناش بگیره‌ همه خبر دارشن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یکی از فوبیاهام همین پارتنره-

چرا گلم؟؟

پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما کتاب باشگاه ۵ صبحی هارو بخونید.....اگر که رویای بزرگی در سر دارید....من به معجزه ورزش ایمان دارم💪💪💪💪اندام و استایل شما بیانگر نحوه زندگی شماست....بزرگترین ثروت سلامتیه
نه‌ نمیکنن‌ ولی حس بد میگیرم‌ میترسم اگه‌ فردا روز بخوام‌ دوستیو‌ قطع کنم طرف جناش بگیره‌ همه خبر دا ...

نه انقدر عوضی نیست دیگه بعدم بهش نگو ماملن بابام حساسه اینا اصلا نقطه ضعف کلا نزار پیش هیچ احد ناسی

https://harfeto.timefriend.net/16789631247222      حرفاتو اینجا بزن بهم😁😉
کلا علاقه ندارم به پارتنر و نمیخام برم سراغش-

گلم اسم کاربریت نشونه چیزیه؟؟؟

پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما کتاب باشگاه ۵ صبحی هارو بخونید.....اگر که رویای بزرگی در سر دارید....من به معجزه ورزش ایمان دارم💪💪💪💪اندام و استایل شما بیانگر نحوه زندگی شماست....بزرگترین ثروت سلامتیه
😂😂

😂 والا خب وقتی قصدمون ازدواجه چرا ندونن از وقتی ک منو دیده بود با خواهرش و مادرش در میان گذاشته بود بعد از یکسال چس کردن و جواب رد دادن بالاخره اوکی دادم همون شب کل خانوادشو جمع کرد به همه شون گفت یکی از فامیلاشونم مهمونشون بود جلو اون گفته بود اونا هم زحمت اطلاع رسانی ب کل فامیل رو کشیدن🤣🤣🤣

اخه من‌ بچه که بودم  واکنش خانوادمو‌ بعد دوستیه‌ خواهرم  دیدم خیلی بد بود  بعد اون ط ...

سنتی هم اصلا خوب نیست دوستی که میگم با طرف حداقل ۳یا۴ سال باهمید رفتارای هم میاد تو دستتون دیگه بلاخره اخرش ازدواج

https://harfeto.timefriend.net/16789631247222      حرفاتو اینجا بزن بهم😁😉
نه‌ نمیکنن‌ ولی حس بد میگیرم‌ میترسم اگه‌ فردا روز بخوام‌ دوستیو‌ قطع کنم طرف جناش بگیره‌ همه خبر دا ...

اگه با یه مرد بالغ و پخته وارد رابطه بشی حتی اگر خدایی نکرده کات هم کنید همچین چیزی پیش نمیاد گلم

اگه با یه مرد بالغ و پخته وارد رابطه بشی حتی اگر خدایی نکرده کات هم کنید همچین چیزی پیش نمیاد گلم

همون دیگه  بعضیا به ظاهر بالغن بعد چند وقت میبینی طرف از همه عوضی تره