2789

کار هرکیه

خیلی باهوشه ...یه ملت نتونستن حدس بزنن کیه ...دم کارگردانو نویسندش گرم

آقایون نامحترم درخواست ندید خسته شدم از بس تو اعلانات ردتون کردم .بابا من هم شوهر دارم هم بچه،خوبه تو امضای قبلیم از شوهرم نوشته بودم بازم از زن متاهل نمیگذرید .تو چه خانواده ای تربیت شدید شما😡😡😡

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خیلی برام جالبه چجوری بعضیا فیلم میبینن یکی میاد فیلم و میبینه میگه ع سین بود حالا تو هی باید بگی اقا صاد بود یکی میاد میگ دوست دختر صدرا بیتا بود اون میگه عاقا تینا بود...🍃😐این پوست شیر همه زندگیمو بهم ریخته محمودی خیروبهره نبینی ایشالا،باز ازصبح تالا دنبال اینم نعیم با کی همدست بوده!!

یا خدا از دست بعضیاتون🤨😐

عسل تو فیلم نداریم اصن

طناز تتو کاره س تینام دوست دختر قبلیه صدراس

بابا حدس نمیزنید نزنید فقط چرا اطلاعات غلط میدین اینا که شو شدس تو فیلم دیگه عزیزان

من خوشبخت ‌ترینم تو دُنیا که شماهارو👈👨‍💼♥️👧توی زندگیم دارم 👨‍👩‍👧 دلیلِ آرامش و خوشبختی مَنین 🧿😍️♥️                           □●من میدونم خدا آینده باهم مون رو خیلی زیبا رقم زده♡❞ ️ قضاوت ممنوع📛#چقدر دوست داشتنی اند کسایی که به جای قضاوت کردن🚫❌️❤️‍🩹💔👈 آرومت میکنن،👈درکت میکنن و👈 باهات همدردی میکنن؛ آرامش نصیب دلاشون🥰🫶♥️
یا خدا از دست بعضیاتون🤨😐 عسل تو فیلم نداریم اصن طناز تتو کاره س تینام دوست دختر قبلیه صدراس باب ...

اینجا که خوبه اینستاگرام بری کلا همه یه داستان جدید میسازن با شخصیاتای جدید😂

خیلی برام جالبه چجوری بعضیا فیلم میبینن یکی میاد فیلم و میبینه میگه ع سین بود حالا تو هی باید بگی اق ...

اخ اره دیدی.دقیقا همه اینایی که میگیو داخل توییتر دیدم.

این محمودی کاری کرده که کل هفته منتظر چهارشنبه باشم.یعنی بخدا اگه انقدر که منتظر پوست شیرم منتظر رسیدن به اهدافم بودن الان یچیزی شده بودم دیگه😂

اخ اره دیدی.دقیقا همه اینایی که میگیو داخل توییتر دیدم. این محمودی کاری کرده که کل هفته منتظر چهارش ...

والا بخدا من تو دستشوییم میرم فکرم میره به پوست شیر😁میترسم اینهمه دنبالش کنیم اخرش کشکی کشکی تموم شه!

اینجا که خوبه اینستاگرام بری کلا همه یه داستان جدید میسازن با شخصیاتای جدید😂

جدی؟؟؟؟😳😳😳

یا خداااا🫤🤕😅🤣😂

من خوشبخت ‌ترینم تو دُنیا که شماهارو👈👨‍💼♥️👧توی زندگیم دارم 👨‍👩‍👧 دلیلِ آرامش و خوشبختی مَنین 🧿😍️♥️                           □●من میدونم خدا آینده باهم مون رو خیلی زیبا رقم زده♡❞ ️ قضاوت ممنوع📛#چقدر دوست داشتنی اند کسایی که به جای قضاوت کردن🚫❌️❤️‍🩹💔👈 آرومت میکنن،👈درکت میکنن و👈 باهات همدردی میکنن؛ آرامش نصیب دلاشون🥰🫶♥️