من طلاق نگرفتم ولی خودم تنها با دو تابچه زندگی میکنم الان کلی گریه کردم گاهی حرف اطرافیان ناراحتم میکنه امروز همسایه بهم گفت پس چرا شوهرت چند وقته نیست گفتم شبها دیر میره و صبح زود میره سرش شلوغ هسن ولی خودم به شدت ناراحت شدم پسر بزرگم خیلی بهونه میگیره. وای راستش اینطوری جدایی بهتر از جنگ و دعواست
خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها.... قدر لحظات رو بدانیم
والله بیشتر بخاطر دخالت خانواده اش بود منم دیگه حوصله جنگ و دعوا رو نداشتم یه مدت رفتم خونه بابام بع ...
منم از دست شوهرم خسته شدم.گنداخلاق وعصبیه. ولی فک. نکنم بچه م بده باهاش زندگی کنم. خدالعنت کنه مردای بدرو
صورت زیبا نمیآیدبه کار. حرف اگر از معنی داری بیار. هیچوقت برای ازدواج دنبال شوهر خوشتیپ نگردید، یه مردمهربون زشت اندازه صد تا شوهر خوشتیپ بداخلاق می ارزه
صورت زیبا نمیآیدبه کار. حرف اگر از معنی داری بیار. هیچوقت برای ازدواج دنبال شوهر خوشتیپ نگردید، یه مردمهربون زشت اندازه صد تا شوهر خوشتیپ بداخلاق می ارزه
تدریس نیمه وقت و فروش بیمه عمر و اینا کلا درآمدش کم هست ماهی یک تا یک و نیم و یک و نیم هم یارانه تقر ...
بابچه کوچیک جطورمیری سرکار آخه؟
تو خونه آنلاین تدریس میکنم و فروش بیمه هم که تقریبا ماهی یکی دوتا بفروشم ولی خوب سختی داره تو آنلاین ها معمولا میبرم خونه مامانم از اونجا برگزار میکنم یا خودم میام تو خونه
خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها.... قدر لحظات رو بدانیم