2777
2789
عنوان

کیا متاهل هستن ولی تنهان

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 23 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والله بیشتر بخاطر دخالت خانواده اش بود منم دیگه حوصله جنگ و دعوا رو نداشتم یه مدت رفتم خونه بابام بع ...

منم از دست شوهرم خسته شدم.گنداخلاق وعصبیه. ولی فک. نکنم بچه م بده باهاش زندگی کنم. خدالعنت کنه مردای بدرو

صورت زیبا نمیآیدبه کار. حرف اگر از معنی داری بیار. هیچوقت برای ازدواج دنبال شوهر خوشتیپ نگردید، یه مردمهربون زشت  اندازه  صد تا شوهر خوشتیپ بداخلاق می ارزه
خونه مادرش که نزدیک خونمون هست

خرجتوکی میده اسی؟ 

صورت زیبا نمیآیدبه کار. حرف اگر از معنی داری بیار. هیچوقت برای ازدواج دنبال شوهر خوشتیپ نگردید، یه مردمهربون زشت  اندازه  صد تا شوهر خوشتیپ بداخلاق می ارزه
خودم گلم 

شغلت چیه اسی جان

شغلت چیه اسی جان

تدریس نیمه وقت و فروش بیمه عمر و اینا کلا درآمدش کم هست ماهی یک تا یک و نیم و یک و نیم هم یارانه تقریبا جمعا دو ونیم تا سه میشه

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
تدریس نیمه وقت و فروش بیمه عمر و اینا کلا درآمدش کم هست ماهی یک تا یک و نیم و یک و نیم هم یارانه تقر ...

بابچه کوچیک جطورمیری سرکار آخه؟ 

بابچه کوچیک جطورمیری سرکار آخه؟ 

تو خونه آنلاین تدریس میکنم و فروش بیمه هم که تقریبا  ماهی یکی دوتا بفروشم ولی خوب سختی داره تو آنلاین ها معمولا میبرم خونه مامانم از اونجا برگزار میکنم یا خودم میام تو خونه 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم