2777
2789
عنوان

عددپایین بتا

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 30 پست
دکتر سونو نوشت رفتم سونو دادم نه داخل رحم نه خارج رحم چیزی نتونست ببینه  حالا شنبه برم تکرار ب ...

عدد بتا الان به چند رسیده؟دکتر من بهم گفت زیر ۲۰۰۰ داخل سنو مشخص نمیشه...حتما باید بالای ۲۰۰۰ باشه یا حداقل ۱۵۰۰ اینم شاید نشون بده...اخی پس دکترها همه مرخصی هستن ما باید چیکار کنیم

عدد بتا الان به چند رسیده؟دکتر من بهم گفت زیر ۲۰۰۰ داخل سنو مشخص نمیشه...حتما باید بالای ۲۰۰۰ باشه ی ...

فردا تازه میخوام بتا بدم . دقیقا مسئله اینه که بتای من ۱۰ روز بعد از تاخیر ۹۵/۶ شده بود تازه برای همینکه خیلی کم رفته بود بالا دکترم گفت خارج رحمیه حالا فردا میرم بتارو همون ازمایشگاه تکرار کنم

دلم میخواهد زودتر دستهایت را بگیرم …… ❤️ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عدد بتا الان به چند رسیده؟دکتر من بهم گفت زیر ۲۰۰۰ داخل سنو مشخص نمیشه...حتما باید بالای ۲۰۰۰ باشه ی ...

بعد جالبه شما که پزشک نیستید این اطلاعات را دارید که تو سونو تا بتا از یه حدی نگذره چیزی نشون داده نمیشه ولی دکتر به من گفت حتما بیار برام سونورو . فقط تو سونو ضخامت اندومتر زیاد شده

بعد جالبه شما که پزشک نیستید این اطلاعات را دارید که تو سونو تا بتا از یه حدی نگذره چیزی نشون داده ن ...

دکتر به من گفت که باید بالای ۲۰۰۰ باشه حتما ولی من حدس میزنم اگه تعداد هفته ها زیاد باشه مثلا شش هفته به بالا احتمال تشخیص دادن هس شاید دکتر شما براساس این نکته گفته...چون من تعدا هفته ام کم بود روزی که رفتم دکتر ۵ روز بعد پریودیم بود گفت زوده منتطر باش تا عداد بتا به ۲۰۰۰ برسه اما اگه نرسه افزایش پیدا نکنه اون موقع بهت میگم چیکار کن.

دکتر به من گفت که باید بالای ۲۰۰۰ باشه حتما ولی من حدس میزنم اگه تعداد هفته ها زیاد باشه مثلا شش هفت ...

الان من هر۴۸ ساعت دارم ازمایش تیتر بتا میدم تا فردا به دکتر نشان بدم...دکتر قرار هس تمام ازمایش ها رو باهم مقایسه کنه

الان من هر۴۸ ساعت دارم ازمایش تیتر بتا میدم تا فردا به دکتر نشان بدم...دکتر قرار هس تمام ازمایش ها ر ...

به من اصن نگفت کی بتا بده فقط گفت یبار دیگه بتا بده

فردا برم بتا بدم شش روز بعد از بتا قبلی میشه یعنی نتجش درست نیست؟ حتما باید ۴۸ ساعت یبار شه؟

به من اصن نگفت کی بتا بده فقط گفت یبار دیگه بتا بده فردا برم بتا بدم شش روز بعد از بتا قبلی میشه یع ...

ن عزیزم نتیجه اش درست هس برای من چون دکترم میخاست مقایسه کنه گفت هر ۴۸ ساعت یه بار

ن عزیزم نتیجه اش درست هس برای من چون دکترم میخاست مقایسه کنه گفت هر ۴۸ ساعت یه بار

عزیزم اون مدلی که دکتر من حساب کرده بود الان ۷ هفته و ۷ روز باید باشم و گفته بود بتا کم بالا رفته و خارج رحمی هست الان رفتم سونو خداروشکر قلب تشکیل شده بود ولی ضعیف میزد دوباره گفته تکرار کنم ولی چقدر استرس خارج رحمی کشیدم 

عزیزم اون مدلی که دکتر من حساب کرده بود الان ۷ هفته و ۷ روز باید باشم و گفته بود بتا کم بالا رفته و ...

خداروشکر خیلی خوشحال شدم منم قراره بعد تعطیلات برم سونو...خودتو خیلی تقویت کن شنیدم کنجه وکباب خیلی مقوی هس واسه تشکیل قلب جنین

عزیزم اون مدلی که دکتر من حساب کرده بود الان ۷ هفته و ۷ روز باید باشم و گفته بود بتا کم بالا رفته و ...

شرمنده این سوال رو میپرسم تاریخ اولین روز آخرین پریودیتون کی بوده؟میخام با خودم مقایسه کنم ببینم برم سونو یا ن

خداروشکر خیلی خوشحال شدم منم قراره بعد تعطیلات برم سونو...خودتو خیلی تقویت کن شنیدم کنجه وکباب خیلی ...

مرسی عزیزم ایشالا دل شماهم شاد بشه. من از تغذیه هیچی نمیدونما اگه کتابی یا سایتی چیزی بلدی ممنون میشم بهم معرفی کنی گلم

شرمنده این سوال رو میپرسم تاریخ اولین روز آخرین پریودیتون کی بوده؟میخام با خودم مقایسه کنم ببینم برم ...

خواهش میکنم عزیزم من ۱۲ بهمن بود. اینو بگم که من پلی کیستیک هستم و یکسال تقریبا منظم شده بود طوری که پریودها بین ۱۲م تا ۱۸ م هرماه میشد. ۴ ماه اخر همشون دقیق ۱۲م بود. اخری هم ۱۲ بهمن بود با حساب پریود میشد ۷ هفته و ۵ روز ولی تو سونو زده ۶ هفته

خواهش میکنم عزیزم من ۱۲ بهمن بود. اینو بگم که من پلی کیستیک هستم و یکسال تقریبا منظم شده بود طوری که ...

منم ۱۵ بهمن بودم تقریبا باهم هستیم ان شالله که عزیزم دوتامون به سلامتی ودل شاد نی نی هامون رو بغل کنیم..والا من کتاب نخوندم بیشتر خودم همینجوری داخل اینترنت سرچ کردم...شنیدم کتاب ریحانه بهشتی کتلب خوبی هس

منم ۱۵ بهمن بودم تقریبا باهم هستیم ان شالله که عزیزم دوتامون به سلامتی ودل شاد نی نی هامون رو بغل کن ...

خودم هرروز حتما یه دونه گلابی،یه دونه سیب گلابی،یکی یا دوتا خرما چون گرم هس زیاد نمیخورم.مغزیجات..نخود وکشمش وزیاد ازگوشت مرغ استفاده نمیکنم بیشتر گوشت قرمز 

خودم هرروز حتما یه دونه گلابی،یه دونه سیب گلابی،یکی یا دوتا خرما چون گرم هس زیاد نمیخورم.مغزیجات..نخ ...

چون گوشت مرغ هورمونی هس و عدسی میخورم واسه شام ...ماش میخورم چون خیلی خاصیت دارن...ماهی ومیگو هم که فعلا نمیخورم...ولی حتما گلابی وسیب گلابی جز میوه های هرروزت باشه ودرکنارش میوه های دیگه