2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه اصراری دارید خشک نشه‌

شیشه نمیگیره چون شیر مادر خورده همه مدل شیشه ای خریدیم .الانم سینه میگیره میبینه کمه ول میکنه .هنوز هشت ماهشه اگه شیرم خشک شه دیگه چه شیری بدم بهش؟؟؟

درخواست دوستی نمیپذیرم
روزی چند بار بدوشم

بتید روزی حداقل ۸ بار و هر دفعه ۱۰ دقیقه بدوشی بعد از اینکه کامل شیر خورد بدوش تا سینه خالی بشه

پودر گالاکتومید رو هم امتحان کن روزی ۲ بار

فقط تو خواب میخوره؟ وقتی بیداره دهنش رو سمت سینه میاره ؟ یا کاملا امتناع میکنه؟

اخ اخ دقیقا یاد خودم و یکی از دوستام افتادم پستونک میدی بهش یا نه؟

خودتم اینجوری شدی؟؟؟اخرش چکار کردی؟پستونک میخوره اما ربطی نداره فکرکنم

درخواست دوستی نمیپذیرم
بتید روزی حداقل ۸ بار و هر دفعه ۱۰ دقیقه بدوشی بعد از اینکه کامل شیر خورد بدوش تا سینه خالی بشه پود ...

اصلاااا نمیخوره میبرم سمت سینه گریه میکنه روشو برمیگردونه بخاطر رفلاکسشه اما دکترش قول داده ده ماهگی سینه رو بگیره چجوری دوماه نگه دارم و خشک نشه نمیشه 😭

درخواست دوستی نمیپذیرم
بتید روزی حداقل ۸ بار و هر دفعه ۱۰ دقیقه بدوشی بعد از اینکه کامل شیر خورد بدوش تا سینه خالی بشه پود ...

جدیدا تو‌خوابم نمیخوره.شیشه هم نمیگیره فک کن من با قاشق و سرنگ شیرش میدم اما بچه هشت ماهه بایدطی روز حداقل ۸۰۰سیسی شیر بخوره نمیشه که با قاشق

درخواست دوستی نمیپذیرم

[QUOTE=279849784]خودتم اینجوری شدی؟؟؟اخرش چکار کردی؟پستونک میخوره اما ربطی نداره فکرکنم[/QUOTE

یاد اون روزا میفتم بدنم مور مور میشه

من بگم که شما قبول نمیکنی ولی صد در صد به همون پستونک مربوطه

من با کمک یه پشاور شیر دهی که هر روز بهم پیام مسداد و بهم راهکار میداد تونستم دخترم رو به سینه برگردونم

باور نداری از اون دوستم که تگش کردم بپرس

جدیدا تو‌خوابم نمیخوره.شیشه هم نمیگیره فک کن من با قاشق و سرنگ شیرش میدم اما بچه هشت ماهه بایدطی روز ...

منم دخترم رو با سرنگ و قطره چکون بزرگ کردم 

چقدر الکی تو ماشین میچرخیدیم تا این بچه یکم شیر بخوره

[QUOTE=279849784]خودتم اینجوری شدی؟؟؟اخرش چکار کردی؟پستونک میخوره اما ربطی نداره فکرکنم[/QUOTE یاد ...

یه عمر دعات میکنم قدم قدم راهنماییم کن بتونم شیرش بدم

درخواست دوستی نمیپذیرم
منم دخترم رو با سرنگ و قطره چکون بزرگ کردم  چقدر الکی تو ماشین میچرخیدیم تا این بچه یکم شیر بخ ...

راست میگی؟؟؟تا چند وقت اینجوری بودی

درخواست دوستی نمیپذیرم
2790
2778
2791
2779
2792