2777
2789
برا تهوع و استفراغ پرتقال و لیمو شیرین (کلا مرکبات) بو کن و ویتامین b6 بخور اوکی میشی

با حال نداريم چه كنم؟ 

اصلا و ابدا اون شور و انگيزه و تر و فرزي ندارم 

همش تو جام افقي هستم 

در صورتي كه من از افقي بودن بدم مي اومددددد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلم ميخواد بشينم در مورد اين حالم درد و دل كنم با يكي  من خيلييي فعال بودم و تند و تيز&n ...

دقیقا عین منی حال منو خواهرشوهرو جاری دیدن به مادرشوهرم گفتن وقت غذا منو صدا میکنه یه هفته ای جون گرفتم وزنم کم شده بود برگشت امروز برااولین بارغذاپختم ماکارانی مادرشوهرم خونه تکونی میکرد بوی مرغ و پیاز داغ حالمو بدمیکنه

سه ماهه دوم راحت تره

بازم خداروشكر كه الحمدالله😄😄

والا به خدا ، نميشد دوران بارداري راحت بگيره بهمون خدا؟! 

خدا كمك اونايي كنه كه قبلش حتي سالها انواع قرصا و داروها در طول بارداري  هم داغونن،

من اول 14 هفته م، یه روزایی دقیقا مث شما میشم یه روزایی هم انرژیم زیاده😐

بالاخره بعد 3 سال خدا به منم نی نی داد، درست وقتی که تو اوج ناامیدی بودم... خدایا شکرت......... به امید بارداری همه منتظرا
با حال نداريم چه كنم؟  اصلا و ابدا اون شور و انگيزه و تر و فرزي ندارم  همش تو جام افقي ه ...

عزیزم  ی موجود دیگه داره تو وجودت شکل میگیره اونم با ذخیره ی بدن تو و تغذیه ازت میخوای سرحال باشی و اورست رو فتح کنی

طبیعیه تا سه ماه اول همه همینن گرچه خیلیا همون افقی هم نمیتونن بخوابن و باید دائما زیر سرم باشن 

این کاربری متعلق به یک نفر نیست
عزيزم شما كار خاصي ميكني غذاي خاصي و ….؟؟؟ يا مثل من يه گوشه فقط افق ميبيني؟؟؟

تایه هفته پیش مثل تو بودم چن روزه بهترشدم یکم زمانی که قلب نی نی تشکیل میشه خیلی اذیت میکنه من که اینطور بودم الان یکم بهترم غذاراستی مادرشوهرم کله جوش درست کرد خوردم اشتهای آدمو بازمیکنه مثلا یه وعده نونی یابرنجی میخوری یه وعده آبداربخور که یبوست نشی چرب و پرادویه نخورغذاهاتو 

حالا ک مامان خانمای شکم قلمبه جمع تون جمعه ی ب سوال منم جواب بدید لطفا 

ی هفته از تخم گذاری میگذره دل درد پری دارم و سر سینهام حساس شده پریودم نامنظمه گاهی بعد دستشویی اطراف واژنم ی کم سوزش داره البته خیلی کمه نیم ساعت شاید کمتر خوب میشه . این نشونه عفونته ؟ 

واژنم کلا خشک هیچ ترشحی هم ندارم 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘
عزیزم  ی موجود دیگه داره تو وجودت شکل میگیره اونم با ذخیره ی بدن تو و تغذیه ازت میخوای سرحال با ...

ممنون عزيزم خيلي اميداور شدم كه همه همينن 

ان شاالله همين ٣ماه باشه 

من همون دخترگندمي قديمم رو ميخوام پر از حس و شور و زندگي 😢

حتي حوصله خونه مامانم ندارم 

قبلا بااينكه شاغل بودم تا مي اومدم خونه قبل غروب بدووووو ميرفتم بيرون ، الان خيلي هنر كنم حموم برم و تماما لشششش كنم

خيلي كسالت دارم  شاغلم هستم  مثل كسي هستم كه روزاي اول مريض ام حال ندارم و حس حالت ...

هفته ی چندی ؟

🇮🇷 دست خائن ؛ منافق ؛ غارتگر ؛ مفسد ؛ مستبد ؛اختلاس گر از تو کوتاه🇮🇷 (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).