2777
2789
من دوس پسرم خیلی خسیس بود فک کن انقد که من خرجش کردم اون نکرد و خیلی بهم بد کرد و لاشی بازی درآورد و ...

دعواییشونو نمیدونم ولی تا دلت بخواد خسیسن

خودمم یه دوست پسر بهبهانی داشتم که دوست پسر نمیشه اسمشو گذاشت یه جلسه رفتم دیدمشو چند دفعه تلفنی حرف زدیم اینقدر گدا بود میگفت خودت زنگ بزن حرف بزنیم اخلاقم که گوه یه دوست دیگه هم دارم مامانش بهبهانیه اونم خسیسه اخلاقیاتم که صفر

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینم حتی تک زنگ میزد!

اینم خیر سرش پزشکی میخوند ولی گدا گشنه بود تو عمرم پسر به این خسیسیو خودخواهی ندیده بودم حلا نه قیافه داشت نه تیپ نه هیکل

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
من دوس پسرم خیلی خسیس بود فک کن انقد که من خرجش کردم اون نکرد و خیلی بهم بد کرد و لاشی بازی درآورد و ...

پسراشونو نمیشناسم ولی دعوایی نیستن همیشه ریلکس موضوعو حل می‌کنن 

یه جورایی آب زیرکاهن 

حتی با سیاست باهات یه شوخی ساده میکنن در این حد سیاست دارن اونجا 

خدا روشکر جووناشون زیاد پایبند به این چیزا نیستن خودشونو کشیدن بیرون توام آدم بد به تورت خورد 

لای؟...... نو! 

سلام بهبهانی ها نژاد پرست نیستن ولی فوق العاده بد لرن

یعنی اصلا با لرا سازش نمیکنن و لرا هم فرهنگشون خب پایینه

برا همینه از زمان قدیم بد لر بودن

ولی تو خوزستان به شهر تحصیل کرده معروفن و تو نت بزنی ثروتمند ترین مردم خوزستان اولین شهر بهبهان هست

نه بهبهانی بود حتی لری هم بلد نبود من که اصفهانیم یاد گرفته بودم اون نه 

عزیزم متوجه نشدم

تو کجایی هستی اون کجاییه

در کل بهبهانیا با لرا مشکل ریشه ای دارن همیشه😁البته نه هر لری 

با لرای کهگیلویه بویراحمد  اکثرا مثل دهدشت و لیکک مشکل دارن

عزیزم الان متوجه شدم تو اصفهانی واون بهبهانی

و تورو ول کرد رفت سراغ لر

والا عجیبه بهبهانیا از لرا اصلا خوششون نمیاد شاید میخواسته از اون یچیزی بکنه ولی بنظر من بهبهانیا تو عاشق شدن زرنگن! یعنی عاشق کسی میشن که براشون منفعت داره