2777
2789
منم واسه همین کمک خاستم به عنوان ی آقا چجوری از من بریده بشه؟ 

نمیدونم رابطه تون در چه حده؟ بهش بگو دیگه مزاحم من نشو اگه مزاحمت بخوای ایجاد کنی از طریق مراجع قضایی اقدام میکنم  .. محکم جلوش وایسا اگه حس کنه ترسیدی ولت نمیکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا ب ت ک نگفتم بیا خاستگاری چ ناراحتی

شما مگه از آقایون نظر نخواستین؟من به عنوان آقا نظرم رو بیان کردم، با خودتون این رفتار  رو انجام بدن فکر نمی کنم خوشتون بیاد موفق باشید

آقا هستم 
شما مگه از آقایون نظر نخواستین؟من به عنوان آقا نظرم رو بیان کردم، با خودتون این رفتار  رو انجام ...

اره درسته ولی منظورم کوچیک کردن کسی نیست بی منظور گفتم ببخشید

اره درسته ولی منظورم کوچیک کردن کسی نیست بی منظور گفتم ببخشید

ببینید یه مثال بهتر براتون می زنم، خانمی بودن با تمام زیبایی و موقعیت خواستگار خیلی کمی داشتن میدونین چرا چون پزشک بودن درآمد بالایی داشتن اکثر آقایون حتی اگر تو دلشون علاقه هم داشتند جلو نمیومدم چون طرد شدن حس خیلی بدی هستش، بد اومده بودن همین سایت تاپیک زده بودن. کلا خانم و آقا هم نداره حس خوبی نیست یا خانمی بودن از آقایی خیلی خوششون میومده، رفتن ابراز علاقه کردم اما اون آقا طردش کرده اومده اینجا تاپیک زده بود همه آقایون رو متهم به خیانت و غیره کرده بود، در کل حس خوبی نیست 

آقا هستم