2777
2789
عنوان

خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 35 پست
اره رد کردم ولی میخام زیاد باشه کلاس بزارم اخه دختر خالم زیاد داره

کلاس بزاری 😳😂😂

کاش آرزو هایم را قاصدک ها می‌بردند پیش خدا .. رسم است در این دنیا هر کس غمی دارد ..........برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات میفرستی 🫂🙂🌱

خب وقتی قصد ازدواج نداری و همه رو رد میکنی خاستگارو میخوای چیکار کنی دقیقا؟😬

بزارشون واسه کسایی که لازم دارن🤣

کاش فقط ۱۰ ثانیه به حرفهامون فکر میکردیم،به اینکه چی داریم میگیم،و به کی داریم میگیم!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره رد کردم ولی میخام زیاد باشه کلاس بزارم اخه دختر خالم زیاد داره

بچه ای مگه من عروسک زیاد دارم اون کم داره

😐من جای تو بودم برا کنکور میخوندم یه چیزی میشدم بعدش شاغل میشدم و زندگی خودمو میکردم معطل خواستگار نمیموندم🙂🥰

راست میگی ولی وقت نمیکنم😂درس دارم هرجا مامانم میره میگه درس داشت نیومد

خب عکستو‌ بگو ببره مامانت😂😂

کاش آرزو هایم را قاصدک ها می‌بردند پیش خدا .. رسم است در این دنیا هر کس غمی دارد ..........برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات میفرستی 🫂🙂🌱
 مانعی چیزی برا ازدواج شاید داری دعا بگیر

ینفر گفته طلسم شدی ک همه ازت میپرسن وآدرس میگیرن ولی کسی خونمون نمیاد یا اگ میاد دیگ برنگرده البته مامانم میگه قصد ازدواج نداره هااا

هیچی برو درست رو بخون ۱۱۳ روز فقط مونده من می خوام برم موهام رو از ته بزنم 

اع نکن پشیمون میشیا خیلی طول میکشه باز بلند شه

🌾🌾🌾 این قشنگه که من تو دل زمین پچ پچ میکنم ولی تو توی عرش آسمون میشنوی 💗 عماد من 🤍 ممنونم ازت به خاطر نعمت هایی که بهم دادی چه اونایی که بعدا ارزششونو فهمیدم   چه اونایی که فهیدمو یادم رفت تشکر کنم ؛ دوستان تو تاپیکای فان و باحال تگم کنید ممنون میشم ، ماچ ،بای