2777
2789
آذربایجان❤

یاشا

هیچ پدر و مادری مقدس نیستن⛔یاد بگیریم ازشون بت نسازیم، یاد بگیریم خودمون قوی باشیم و ازشون کمک نخوایم.اگر مخالفتی با امضام‌ دارید لطفا ریپلی 

او خانم کی دبیر ایرانی داشون است بیلمیر ترک ایران دلینندی ؟؟؟

⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیریم سیز چوخ شیرین دانشوروز تاتلی دیلیز وار

قوربانام

⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..

ای جان😄 باپسر تورک ازدواج کن قشششنگ شکنجه میشی انقد که تورکی حرف میزنن متوجه نمیشی😂😂😂

😅😅

ای جان😄 باپسر تورک ازدواج کن قشششنگ شکنجه میشی انقد که تورکی حرف میزنن متوجه نمیشی😂😂😂

خیلی ببخشید خیلی ببخشید من خودم عاشق ترکاما

ولی میگن واسه وصلت با قومای دیگه جور نمیشن  یعنی با خودشون راحت تر کنار میان

حالا من قصد دارم دانشگاه تبریز بزنم ببینم چیکار میتونم بکنم  

https://telegram.me/BiChatBot?start=sc-1196247-7rJjg01   کاری داشتی ناشناس بگو
خیلی ببخشید خیلی ببخشید من خودم عاشق ترکاما ولی میگن واسه وصلت با قومای دیگه جور نمیشن   ...

حرفت کاملا درسته.چون فرهنگها متفاوته.شوخی میکنم.من جات باشم با هم فرهنگ خودم ازدواج میکنم.من خواستگار عرب و شمالی و کورد داشتم ولی با همزبان خودم ازدواج کردم چون باز اختلاف فرهنگیمون کمتر از غیر همزبانه.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
حرفت کاملا درسته.چون فرهنگها متفاوته.شوخی میکنم.من جات باشم با هم فرهنگ خودم ازدواج میکنم.من خواستگا ...

دقیقا ولی دلم میخواد ی مدت ی شهر ترک زندگی کنم یاد بگیرم  

کدوم یکی از شهرای ترک نشین ایران زبانشون ب استانبولی نزدیک تره؟

https://telegram.me/BiChatBot?start=sc-1196247-7rJjg01   کاری داشتی ناشناس بگو