2777
2789
خدا کنه ممنونم😍

اخه تقریبا ۲۰روز از موعد ماهیانم میگذره ولی تنبلی تخمدان دارم میترسم بخاطر اون باشه ولی اینم بگم ۶ ماهه اصلاح تغذیه داشتم و یکساله که پریودیام منظمه ولی میترسم منفی باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه تقریبا ۲۰روز از موعد ماهیانم میگذره ولی تنبلی تخمدان دارم میترسم بخاطر اون باشه ولی اینم بگم ۶ م ...

ن عزیزم منفی نیست اون بی بی منو ببین مث اون شده ،،؟

دیگ حامله ای دنبال چی میگردی

اخه تقریبا ۲۰روز از موعد ماهیانم میگذره ولی تنبلی تخمدان دارم میترسم بخاطر اون باشه ولی اینم بگم ۶ م ...

عزیزدلم مبارکه نترس

روز محشر به خدا خواهم گفت ان که از من تو گرفتی همه ی جانم بود... لعنت ب ۱۰ مهر لعنت ب ماشینی ک مادرمو ازم گرفت...گر قیامت قصه باشد من کجا جویم تو را؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟                                           😭😭 لعنت به ۸ تیر که داداش ارمانمو ازم گرفت😭  😭😭 دلتنگتونم... خدایاااا منم ببر دیگه😭😭😭😭 سخت است دیدار برود به قیامت😭🖤                       
برو همین الان ی ب ی بی چک مارک روژان بخر بزن بدون ترس بلااخره ک باید بفهمی 

اینجا انقدر چیز میز میزنن خطر داره به شوهرم گفتم شب میخره اون بنده خدام میترسه نباشه😂

ن چسبیده به هم دقیقا دو تا خط وصل به هم 

اون دوتا خط وصل بهم ک نیست 

ی خط ی قسمتش پررنگ شده ی قسمت کم رنگ 

اگه ی خط دیگ کمرنگ یکمی با فاصله افتاده باشه ینی هم در قسمت c هم درقسمت t که اصولا قسمت cپرررنگ ولی قسمت،t کمرنگ تر میشه اوایل بارداری 

ی بی بی چک دیگ بخر الکی حیرون نکن خودتو 

عکسش هم بذار