2777
2789
عنوان

میتونم اکانتمو بدم دخترخالم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 26 پست
گناه داره حالش خوب نیس 

اخع کاربری ساختن خیلی راحته. 

با شماره مامانش ی دیقه میسازی براش

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونه با ایمیلم بیاد

ایلان ماسک و بیل گیتس‌با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رونجات بدن به جنیفرلوپز و جانی دپ هم خیانت شده.دکتر هلاکویی که ویدیوهاش قبله خیلی هاست، دوتا طلاق داره دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمندترین مردان جهان،ی رابطه موفق نداشته تاحالا میبینی؟پول،زیبایی،اندام خوب،دانش، فرهنگ، قدرت و...هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن.پس رها کن سرزنش رو! اون که بخواد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه،فلذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است...
اخع کاربری ساختن خیلی راحته.   با شماره مامانش ی دیقه میسازی براش

ای خواهر خاله منو نمیشناسی.... گوشی خودمو میدم بهش 😁

پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونه‌هایم مینویسم 🖤😭 01/8/23              دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣                                                                     این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز  ٠١/١٢/١٧🖤🍃

منم حساب كاربري يكي از بچه هاي سايت دستمه 

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
مگ جفتته؟

😳الان خونه خالمم

پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونه‌هایم مینویسم 🖤😭 01/8/23              دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣                                                                     این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز  ٠١/١٢/١٧🖤🍃
بچه ها گوشی خودمو بهش بدم حرفشو بزنه؟؟؟ 

من اعتماد ب هیچ کس ندارم 

اینقدر راحته تو ده ثانیه . روبیکا ، واتس اپ ، ایرانسل من و اکثر شبکه های اجتمایی ایرانی هک کردن 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

میتونه با ایمیلم بیاد

ایمیل ارور میده دائم

بچه ها گوشی خودمو بهش بدم حرفشو بزنه؟؟؟ 

چرا خودت باهاش حرف نمیزنی؟ و سعی نمیکنی حالشو خوب کنی؟

اینجا ادمای مختلفی هستن یهو دیدی بچه یه چیزی گفت زدن تو ذوقش بیشتر حالش بد شد

اکثر کسایی که نظر میدن حواسشون به رنج سنی طرف، روحیات اون سن خاصش نیست.  راجع به یه موضوع واحد به یه ادم ۴۰ ساله و یه ادم ۱۵ ساله نمیشه یه نظر واحد داد چون اونا تو دوتا دنیای متفاوت هستن. اینجا اینچیزا در نظر گرفته نمیشه اصلا

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /
من اعتماد ب هیچ کس ندارم   اینقدر راحته تو ده ثانیه . روبیکا ، واتس اپ ، ایرانسل من و ...

ن بابا اینجوری نیست دختر خالمه غریبه ک نیست😁😁

چرا خودت باهاش حرف نمیزنی؟ و سعی نمیکنی حالشو خوب کنی؟ اینجا ادمای مختلفی هستن یهو دیدی بچه یه چیزی ...

حرف میزنم فایده نداره حالش بدجوررررررر داغونه گفتم بیاد اینجا جواب شخصیت های مختلف رو ببینه تا تصمیم درست بگیره 

ن بابا اینجوری نیست دختر خالمه غریبه ک نیست😁😁

از من میپرسی؟

میگم غریبع ها ک با ما و هک  گوشیمون کاری ندارن   ب هر حال من خودم چن تو چند ثانیه هک میکنم 

گوشیمو ۵ثانیع هم ب کسی نمیدم ، اکانتمم ک هرررگز . 

ب هر حال تصمیم با خودتته جانم